Wpis z mikrobloga

Siemka. Szukam znajomych z Krakowa (i okolic), do pogadania, pogrania w gry wideło, gry planszowe (może być coś w stylu DnD), albo wyjścia na rower, koszykówkę albo inne sporty, czy co tam jeszcze znajomi robią. Ja chuop lvl 25, północ Krakowa, z zawodu klikam w komputer i w sumie to tyle o mnie (σ ͜ʖσ) Obecnie szukam jakichś hobby poza pracą, a w grupie raźniej

#krakow
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaczekdziwaczek lvl 28 Czyżyny. Można w planszówki pograć (Posiadłość Szaleństwa), a ze sportów to ostatnio chodzą na kickboxingu, ale myślę nad powrotem na siłkę i na squasha
  • Odpowiedz
@kaczekdziwaczek jak się zrobi cieplej to można pokręcić, jak nie ma choć 15 stopni to nie jeżdżę na rowerze, próbowałem i to nie dla mnie xD

@Gomusss @Cookiee jak coś to ja chętnie padla spróbuję, ale na to to trzeba 4 osób, co moze czasem być wyzwaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kaczekdziwaczek: ja 27 lvl, Grzegórzki, w Krakowie od niedawna więc chętnie poznam nowych ludzi. :) Pisałbym się na większość sportów, w planszówki jestem leszczem ale pograć też mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Aktualnie? Chlop lat 29 rocznikowo, szukam ziomeczków do robienia ruchów na mieście i rzeczowych rzeczy :D Sport, piwsko, planszówki, jakieś aktywności wszelakie, podrywanie kukuryn, ALL IN. Może być nawet jeden ziomeczek, przeprowadziłem się niedawno do KRK i w sumie nie mam tu znajomych, swoją paczkę mam w rodzinnej miejscowości
  • Odpowiedz