Wpis z mikrobloga

Oni zrobili chyba wszystko, żeby przeciętny gracz rzucił PoE2 w cholerę jeszcze przed dojściem do endgame. Wszystko
-Białe moby które się biło po kilka minut, bo miały za dużo HP, a skille ponerfili w cholerę. Nawet te które były słabe i mało grane
-Stunlocki, bo ktoś wpadł na genialny pomysł, żeby uciąć o połowę stun threshold
-Bossy które polegają się na tarzaniu po ziemi jak w jakimś Dark Soulsie, bo 3/4 ich skilli to albo one shot, albo ci zbije 80% życia i byle pierd cię dobija
-Moby i HP bossów które się resetują po śmierci
-Zerowy loot na kampanii. Chcę sobie zeswtichować skille na postaci, bo obecne nie domagają, ale choy mi w dupę, supporty w ogóle nie dropią

Dostali feedbakc po 0.1 i chyba zrobili wszystko odwrotnie, niż ludzie tego chcieli. Powodzenia z takim nastawieniem do rozwoju tej gierki

#pathofexile2 #pathofexile
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: pelna zgoda, doszedlem prawie do konca 3 aktu i jak doszeldem do tej piedrolonej amazoneki viper napu cos tam to ja mnie rozwalil i juz mi sie nie chce dalej w to grac. Praktycznie cala gre przszedlem im i mi wypadly jakies 4 exalty.... smiech na sali. jak pomysle ze musial bym teraz od poczatku jeszcze raz wszystko przechodzic zeby do endgamu dojsc to mi sie nie dobrze robi.
  • Odpowiedz
@marv0oo @KrowkaAtomowka od tego nerfa wczoraj wieczorem gra się dużo lepiej. Mi exy lecą, już z 10 przekręciłem na itemy (czego żałuję, bo powinienem kupić sobie zbrojke xD) ale powoli do przodu. Ale tak. Chciałbym jakąś nową ligę jedynki, albo reset ekonomi na phreci moze
  • Odpowiedz