Wpis z mikrobloga

Gdy miałam 14 lat pochowałam mojego tatę, zginął w wypadku, nie ze swojej winy. Wtedy ojciec mojej mamy, mój kochany dziadek bardzo zaangażował się w wychowywanie mnie. Bardzo chciał mi zastąpić ojca. Dzisiaj go pochowałam. Nie mogę uwierzyć, że już nigdy go nie zobaczę.
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

zastąpić ojca. Dzisiaj go pochowałam.

@panthererose: mi dziadek też zastąpił ojca ale nie to że bardzo chciał ( ͡° ʖ̯ ͡°), tak wyszło, 'kupiłem go' . Zmarł 22 lata temu. Czas leczy. Nie zrozume tego nikt kto nie mieszkał z dziadkami, dla tych co dziadki mieszkają w innych domach nie ma takiego przywiazania. Mój dziadek miał czas i słuchał w przeciwieństwie do wielu ojców.

Czas
  • Odpowiedz
  • 0
@MokryBatmann:

Niezły defekt inteligencji trzeba mieć, aby wymyślać sobie jakieś historie o śmierci dziadka i wrzucać to na neta dla atencji

Bardzo chciałabym, aby to była wymyślona historia. Gdybym szukała atencji to wstawiłabym coś na fb albo ig, żeby beta-orbiterzy zawalali mi dm, a nie anonimowo na wykopa i to jeszcze bez #. Potraktowałam ten wpis jak kartkę z pamiętnika, myślałam że uzyska z 4 plusiki, a gdy przejdzie mi
  • Odpowiedz