Aktywne Wpisy

francopolo +1655
#mecz #reprezentacja
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.
Panie Robercie ma Pan moje poparcie i szacunek. Może i późno ale szanuje. Plusy poparcia dla Pana Roberta.

źródło: 505614350_1124894452999308_7158031519119070687_n
Pobierz
francopolo +625
#mecz #reprezentacja
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów
Przypomnijmy co młodszym, dlaczego nasz Gladiator nie zagrał w 2018 roku. Żadna kontuzja podczas siatkonogi.
Nawałka był w 2018 już miękką fają i zamiast posłuchać się swoich doradców - przeprowadzić treningi zgodnie z założeniami w ostatnich dniach przed rozpoczęciem mundialu na zgrupowaniu - dał się namówić naszej "starszyźnie" na odpuszczenie i zaproszenie swoich rodzin.
Nasz Mr Blachotrapez po pijaku doznał kontuzji podczas popijawy, spadł ze schodów

źródło: d46f8c7ad3e61f6640fe549690e3222add795e38c3250dd1e4adcf73cdde4aaf,w400
Pobierz
#motoryzacja #samochody #alfaromeo #alfa #alfaholicy #giulia #giulialepsza
Idź do salonu, przymierz się i zobacz czy Ci to auto w ogóle odpowiada w rzeczywistości.
Co to znaczy, że Alfa jaka ma opinie to wiadomo? Chyba wśród Sebkow i Mariuszy, co od kołyski aż po grób ujeżdżają stare niemieckie strucle. Jeździłem AR 4 lata, poza eksploatacją zupełnie nic się nie działo.
Poza tym problemów brak, no ale nowe.
Ja tam jestem zadowolony. Jak nie potrzebujesz wygodnego bagażnika to jest bardzo fajny samochód na daily.
Co do opinii o awaryjności to osobiście nie znam nikogo, kto ma alfę ale wnioskuję, że te memy nie wzięły się znikąd, chociaż giulia to już nowe auto więc nie powinno się psuć.
A jaki masz u siebie silnik i jak to wygląda ze spalaniem?
Przyznam, że olałem spalanie, nie resetuję tripów od dawna. Teraz widzę, że z ok. 6.000 km mam w okolicach 10 l/100 km, obstawiam, że to 20% trasa 80% miasto. Czasem lubię docisnąć, zwykle jeżdżę w trybie D.
Co do Alfy to miałem AR159ti i tak naprawdę to się nie psuła jakoś specjalnie (ok pękła mi głowica, znany problem z 2,4. koszt naprawy spory, ale c--j. zdarza się. Poza tym to jakieś pierdoły typu wypadniety wąż z pompy wspomagania co