Wpis z mikrobloga

@Pralko-suszarka: Kurde coś nie tak z Twoją hydrauliką albo masz mózg przeżarty instagramowymi laskami.
Przyczepiła się do mnie w klubie grubaska, może doznań wizualnych nie było ale gdy pociągła loda to stanął i dalej w cipce już było fajnie.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: ale bejtujesz 🤣🤣. Jeszcze z tydzień temu może. Mieliśmy dość mocna dyskusje o tym że nie możesz znalesc żadnej cichodajki bo posucha bo nie ma i koniec. Mówiłeś że w ciągu 5 lat jedna ogarnąłeś. A teraz nagle 3 w tydzień No ladnie kręcisz ładnie 🤣
  • Odpowiedz
@saaz: raczej to drugie. Hydraulika działa dobrze bo w domu benis działa bardzo dobrze. Dla mnie wizualia są ważne, nie umiem się przekonać do ulanych

@ONWRO95 Jakie trzy w tydzień?? Trzy laski w trzy (albo cztery) lata. Każda z nich miała swój dedykowany wpis na wykopie, jak pogrzebiesz to znajdziesz ()
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka:

zaplacil bys 300zl malolacie z liceum to by ci k---s tak stanal ze by ci cala krew z mozgu odplynela, ale nie, lepiej jakies stare ulane k------a, ktorych nawet nie dymasz
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: po co ty w ogóle wchodziłeś do pokoju z tą orką? Jak zobaczyłeś, że harpun potrzebny to trzeba się było od razu ewakuować. Mam wrażenie, że ty robisz wszystko żeby nie zaruchać i później jakieś farmazony jebiesz o jakiejś klątwie.
  • Odpowiedz