Aktywne Wpisy
finchharold +40
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

MLeko29 +126
Matko jedyna. Mirki co się porobiło. Wstałem, patrzę w lustro i jestem bordowy. I jak teraz mam się w pracy pokazać? Co ja rodzinie znowu powiem? Jechać na SOR? Pomóżcie!!

źródło: 1000063243
Pobierz
Skoro to stała praca idz do lekarza i weź chociaż l4. Nie musisz tam pracować ale za coś trzeba żyć
@khazaddum: Dokładnie jak kolega wyżej napisał. Impulsywne decyzje do niczego dobrego nie prowadzą.
Jeśli nie odpowiada ci obecna sytuacja życiowa najpierw ułóż plan działania, który doprowadzi cię do miejsca, gdzie chciałbyś być, a potem zacznij go konsekwentnie realizować. Jeśli wyjdzie za dużo na raz, zacznij od czegoś mniejszego, żeby nie zniechęcić się brakiem efektów na horyzoncie.
Powodzonka
@odkiedyodzawsze: takie teksty w Dlaczego Ja? można usłyszeć. daj spokój
Generalnie tak, ale te o rzuceniu pracy na etacie są jednak zawsze słuszne.
@khazaddum