Wpis z mikrobloga

• 0
@krzysztof_suchodolski: @OlgierdanoTivi nie rozumiecie mnie

po prostu istnieje coś takiego jak Prawo, litera prawa. Oczywiście chciałbym żeby ta gnida poniosła konsekwencje ale wiem, ze nie poniesie żadnych a sprawa ucichnie.

Generalnie poza wykopem, czyli jakieś nie wiem, 1-2 tysięcy ludzi to nikt nie żyje tym procederem który uprawiał sradek

smutne ale prawdziwe
  • Odpowiedz
@Rozporek12: tak troche gowno się znasz, w właściwie to nic się nie znasz. Ilość osób które interesują się tematem nie ma znaczenia xd liczą się dowody i podstawa prawna a te są mocne. Ale rozumiem narracje pt „temat się przejadł” xD. I to czy był opiekunem sąsiadem przyjacielem czy osobą meneloseksualna nie ma znaczenia
  • Odpowiedz
  • 0
@Midnight_Animal: bardzo bym chciał kary ale wiem, że jeżeli takowa będzie to będzie ona nieodczuwalna.

Nikt do więzienia nie pójdzie. To macie gwarant. Poza tym gdyby poszedł to na ochronki.

niestety Sławek nie zostanie ukarany, być może ten koleś jest niepoczytalny nawet
  • Odpowiedz
@Rozporek12: nie, nie był opiekunem prawnym i wykorzystał tą furtkę w polskim prawie. Natomiast podpisywał sie jako opiekun i tak mopr go przedstawiał kuratorowi sądowemu. Z calą premedytacją jednak wiedzieli że Konon jest lekko upośledzony i że jest od nich zależny. A i tak robili to co robili Aron na miejscu a Sławek to montował. Do tego wprowadzali w błąd urzędy mopru i sąd. Jak sąd na to spojrzy? Na
  • Odpowiedz