Aktywne Wpisy
tomilipin +839
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

miszkurkam +77
#motoryzacja #pokazauto #chwalesie
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
Mirki, pijcie ze mną kompot - udało się kupić nowe autko z salonu.
Jeszcze kilka lat temu nigdy bym w coś takie nie uwierzy, a dzisiaj proszę bardzo.
Pamiętajcie - łapcie marzenia, bo życie jest za krótkie. :-)
źródło: IMG_3282
Pobierz

Tak, sradku. Dokładnie tak. Przekonuj siebie dalej i czekamy na lajta - gacie na łeb, tyskie w dłoń i lecą donejty.
bo to właśnie napisałeś
po prostu istnieje coś takiego jak Prawo, litera prawa. Oczywiście chciałbym żeby ta gnida poniosła konsekwencje ale wiem, ze nie poniesie żadnych a sprawa ucichnie.
Generalnie poza wykopem, czyli jakieś nie wiem, 1-2 tysięcy ludzi to nikt nie żyje tym procederem który uprawiał sradek
smutne ale prawdziwe
A ty się zesrałeś
ale istnieje coś takiego jak prawo pisane a nie tylko prawo moralne. Zrozum
Jeżeli nagrany nie chciał żeby go traktować uczciwie to nie ma konsekwencji o ile wszystko jest zgodne z regulaminem jutub
Nikt do więzienia nie pójdzie. To macie gwarant. Poza tym gdyby poszedł to na ochronki.
niestety Sławek nie zostanie ukarany, być może ten koleś jest niepoczytalny nawet
Ważne że skończyłeś wydział prawa w Krzyżowej na specjalizacji prokurator + sędzia. Kiedy zakładasz kanał na yt?
Oho
CHYBA TY. Zawołaj Emiliana do pomocy.