Wpis z mikrobloga

Imagine po tej konkurencji z labiryntem nastaje chwila ciszy, Edyta mówi, że ma do przekazania ważną informację ze względu na złamanie regulaminu Hotelu Paradise i informuje Jadwigę, że ma 15 minut na spakowanie się i opuszczenie Hotelu ze względu na torpedowanie własnej pary i celowe uniemożliwienie Kubie wygrania tej konkurencji. Ja nie wiem jakim antyludzkim bucem trzeba być, żeby jechać na darmowe wakacje i dosłownie na wszystko tam narzekać. A Kuby zwyczajnie mi szkoda, bo nie wiem czy nieuważnie oglądam Hotel, ale dlaczego nawet Amanda mówiła nowemu, że Kuba to dzieciak? Akurat on w większości najdojrzalej się tam wypowiada, szuka rozmowy i wydaje się na tle reszty naprawdę w porządku. Dowód na to, jak cieżko handlować z łatką jak już do ciebie przylgnie.

#hotelparadise
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@metalfaceee: dokladnie dla mnie kuba jest tam najlepszy nie knuje ani nie kreci. Cała ta akcja wokól niego byla wywołana przez adama i poniekad alicje. Jako jedyny przejrzał jagode. Ta sytuacja z fakiem nie była za miła ale w posun dupe nie widze nic złego. Miły, śmieszny, wyluzowany chłopak.
  • Odpowiedz
@Lolswag wydaje mi się, że chłopak poczuł się tam swobodnie i zarówno fak, jak i 'posun dupsko' było w ramach żartu. Nie podpasowal od początku Natali i jej przydupasce, a te dwa zachowania dolaly do ognia i teraz od razu jak tylko wejdzie ktoś nowy, to będą gadać na Kubę. Przykre ale cóż, taki mamy raj xD
  • Odpowiedz
@metalfaceee: kiedy amanda wróciła do hotelu to dziewczyny na basenie mówiły jej o kubie, że on też wrócił i że jest dziecinny. No więc Amanda z takim nastawieniem od początku podeszła do niego i pewnie gdy tylko coś powiedział to w głowie rezonowały jej słowa koleżanek o jego niedojrzałości no i tak to jest
  • Odpowiedz