Aktywne Wpisy

RAMBOnaBOSO +47
#swieta #zonabijealewolnobiega
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
Moja żona od rana non stop krzyczy/sapie XD już mam z tego bekę...
Wstała, robiła śniadanie...może i nie pomagałem, ale też nie przeszkadzałem, więc tak jakbym pomagał xD
Kolejny problem to że dzieci nie chciały się ładnie ubrać....
Poszliśmy do kościoła i chciała drobne ode mnie, ale zostawiłem portfel w aucie, który musiałem zaparkować trochę dalej, bo u nas już nie było miejsca xD
Teraz siedzę
synadama +153

źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz
uMonitor (https://umonitor.eu/) - usługa monitorowania dostępności stron www.
Na razie nieco early access, są jeszcze braki w stosunku do konkurencji, ale na jakimś etapie trzeba powiedzieć sprawdzam i dać szansę rynkowi przemówić. Po takim czasie, szkoda dalej inwestować swój czas i żyć w bańce.
To nie ma AMA, ale chętnie odpowiem na wszystko co będę w stanie :)
Dajcie jakiś feedback, uwagi, hejt, whatever :D
#programowanie #programista0k #webdev #monitoring #startup #php #laravel #hosting #devops
źródło: showcase-pl
PobierzBTW UptimeRobot używałem długo, instalowałem klientom, nawet się przydawał raz/dwa razy do roku. Niestety model za free chyba nie jest zbyt rentowny, bo się z niego wycofali. Ergo - ciężki rynek, powodzenia.
Jeśli przykładowo masz 10 stron czyli idealnie ile wynosi pakiet na uptimerobot to tam będzie taniej, ale jak tych stron masz np.: 6 to już nie
64 EUR (brutto) za 200 monitorów (0,32 EUR per monitor) vs Twoje 0,82 EUR
moim zdaniem cena wysoka, zwłaszcza jak na raczkujący projekt. rozumiem, że dla hobbystów taka cena jest spoko, mają 2-3 strony i to ich nie boli, że zapłacą sobie jakieś 2-3 EUR miesięcznie. natomiast patrząc z perspektywy większych firm, gdzie np. chcą monitorować strony klientów (np.