Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +258
35 latka z dziećmi napisała do mnie przez "ludzi w okolicy" więc stwierdziłem że w sumie milfik w sam raz na raz. Jak się oburzyła jak się dowiedziała że na stałe wolę laski w swoim wieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1
#tinder #p0lka #logikarozowychpaskow #ajemge1

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-04 153147
Pobierz
Bunch +295

źródło: Screenshot_219
Pobierz
źródło: 1000008409
Pobierz@Ilirian: Ogólnie to raczej jest przekonanie norminków z ujemnym IQ. Powie ci taki że 'gry są dla dzieci' albo że to głupota po czym siada po pracy i ogląda cały sezon serialu na netflixie ¯\(ツ)/¯
Już to się mocno zmieniło, bo gry to wielki biznes (stety niestety). Ale jeszcze kilka kilkanaście lat i będzie już raczej powszechne przekonanie i akceptacja że
@Ilirian: :D
z ciekawości, ile masz lat? Czym się objawia to, że próbują być bardziej kobiece na siłę?
@Ilirian: Zapewne granie w gry jest ciekawsze niż spędzanie czasu z takowymi kobietami, więc gry są dla nich konkurencją.
@Bonaparte_34: Gdyby gry przynosiły jej korzyści majątkowe to by to uważała za dorosłe. Obudźcie się, że baby mają na was w------e i istniejecie tylko po to żeby im dogadzac
Lustrzane odbicie to chłopy simpiace do bab. Gruby paszczur ma wpisane podróże - haha podróże każda to ma. Ładna rakieta ma - o hej Anetko, jedziemy do Mediolanu? Zapłacę za wszystko
@Ilirian: Ja ogarniam, tylko dodałbym "niektóre", ale pogarda to dobre określenie. Sporą większość dorosłego życia byłem w związkach, mam też wielu kupli w związkach, żonatych, rozwodników, tak daję tło swojej wypowiedzi, żeby odróżnić się od innych ekspertów ;p
Dla uproszczenia weźmy pod uwagę tylko gry single player. W największym skrócie, to hobby przeszkadza niektórym kobietom, ponieważ jednocześnie izoluje faceta od nich