Wpis z mikrobloga

Nadal nie ogarniam dlaczego kobiety tak gardzą grami komputerowymi. Z moich prywatnych obserwacji dziewczyny które grają w gierki zwykle mają w miarę normalne charaktery, natomiast te które nie grają zwykle na siłę próbują być bardziej kobiece.
  • Odpowiedz
@jabol6000 krytycznie o grach wypowiadają się zazwyczaj ludzie którzy nigdy w nic nie grali albo byli zbyt głupi żeby załapać podstawową mechanikę gierki. Wiadomo, rolki prościej się scrolluje i nie trzeba do tego używać mózgu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Nadal nie ogarniam dlaczego kobiety tak gardzą grami komputerowymi

@Ilirian: Ogólnie to raczej jest przekonanie norminków z ujemnym IQ. Powie ci taki że 'gry są dla dzieci' albo że to głupota po czym siada po pracy i ogląda cały sezon serialu na netflixie ¯\(ツ)/¯

Już to się mocno zmieniło, bo gry to wielki biznes (stety niestety). Ale jeszcze kilka kilkanaście lat i będzie już raczej powszechne przekonanie i akceptacja że
  • Odpowiedz
Nadal nie ogarniam dlaczego kobiety tak gardzą grami komputerowymi.

@Ilirian: Zapewne granie w gry jest ciekawsze niż spędzanie czasu z takowymi kobietami, więc gry są dla nich konkurencją.
  • Odpowiedz
odezwała się baba która pewnie cały dzień scroluje tik toka i to jest to bardziej dorosłe zajęcie niż gry

@Bonaparte_34: Gdyby gry przynosiły jej korzyści majątkowe to by to uważała za dorosłe. Obudźcie się, że baby mają na was w------e i istniejecie tylko po to żeby im dogadzac
  • Odpowiedz
@jabol6000 wiesz jak to jest. 30 letni łysy przegryw gra w gry - dorosnij chłopie a nie w gierki grasz. Chad 194 cm gra w gry - ooo tak to bardzo interesujące pokaż w co tam grasz hihi.

Lustrzane odbicie to chłopy simpiace do bab. Gruby paszczur ma wpisane podróże - haha podróże każda to ma. Ładna rakieta ma - o hej Anetko, jedziemy do Mediolanu? Zapłacę za wszystko
  • Odpowiedz
Nadal nie ogarniam dlaczego kobiety tak gardzą grami komputerowymi.

@Ilirian: Ja ogarniam, tylko dodałbym "niektóre", ale pogarda to dobre określenie. Sporą większość dorosłego życia byłem w związkach, mam też wielu kupli w związkach, żonatych, rozwodników, tak daję tło swojej wypowiedzi, żeby odróżnić się od innych ekspertów ;p

Dla uproszczenia weźmy pod uwagę tylko gry single player. W największym skrócie, to hobby przeszkadza niektórym kobietom, ponieważ jednocześnie izoluje faceta od nich
  • Odpowiedz