Aktywne Wpisy

MonazoPL +177
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +438
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Kit czy hit?
Ostatnio zauwazylem roznice na ON prawie 1 PLN w Warszawie pomiedzy Orlenem przy Powazkowskiej a Auchanem Wola Park, no to na 51 litrach robi prawie 5 dyszek, wiec w sumie kwota ciekawa.
Nigdy w sumie nie tankowalem na stacjach i gdzies tam mam z tylu glowy, jak pokolenie naszych rodzicow mowilo, ze paliwo z marketow to syf, chrzczone, rozrobione z woda etc i nie mam wlasnej opinii na ten temat wyrobionej.
Z drugiej strony jestem czlowiekiem XXII wieku i zakladam, ze gdyby jakas stacja walila w ch...a, to wykop bylby az czerwony a mem z kreceniem malysza by sie wyswietlal co chwile, wiec sklaniam sie ku temu, ze paliwo na stacjach jest takiej samej jakosci, jak z "normalnych" stacji :D
#paliwo #samochody
Tankujecie na supermarketach?