Aktywne Wpisy

CharakternyZasadowiec +1069

chaddeveloper +201
Rekruterów totalnie p----------o, nawet się z tym nie kryją.
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu
Nie wrzucam screenów, żeby zachować chociaż minimalny poziom poufności.
Long story short – jakiś czas temu miałem zaproszenie do rekrutacji w gamblingu. Na HR screeningu było spoko, nawet się dogadaliśmy, ale oczywiście brak konkretów co do dalszych etapów – "bo jeszcze nie ustalone", "bo zależy od zespołu", bla bla bla. No to czekam.
Po czasie odezwała się rekruterka. Myślę – ok, pewnie dograliśmy szczegóły. A tu

źródło: image
Pobierz
Wiecie na czym to konfiarze opierają? Na tym, że w Polsce, w rzeczy samej, niewiele przeprowadza się aborcji gdzie przesłanką za wykonaniem zabiegu jest gwalt.
To teraz pytanie za 100 punktów - a wiecie dlaczego takich aborcji przeprowadza się mało? Ponieważ w sytuacjach takich, gdy istnieje ryzyko że zgwalcona kobieta zaszla w ciąże, prawie zawsze stosuje się tzw. "pigułkę dzień po". W takiej sytuacji ewentualna późniejsza aborcja, która jest znacznie bardziej niebezpieczna, inwazyjna i traumatyczna, jest najzwyczajniej niepotrzebna.
No to teraz pytanie za 1000 punktów, zgadnijcie - jaka partia opowiada się za delegalizacją takich pigułek? ¯_(ツ)_/¯
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #aborcja #pieklokobiet #bekazkatoli #polityka #gwalt #przestepczosc
źródło: temp_file8799495454795477807
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: temp_file3073433738571404342
Pobierzjeden z przewodnich katalizatorów bycia kucem jest mizoginia.
Te wszelkie ich argumenty, że mało jest gwałtów, że to niemoralne, że osoby wykonujące aborcje mają depresję, to wszystko mechanizm wyparcia głęboko zakorzenionej mizoginii.
Kucom nawet nie chodzi o katotaliban, bo oni też mają w------e w prawa kościelne, to jest tak samo kolejny trik wycierania sobie mordy biblią jak pisowcy.