@astrodamus: Tylko jest jedna rzecz on chleje też dlatego że: się zna ma te kubki smakowe czuje smaki co normalna osoba cuzje takie rzeczy ze normalny typ powie dobre albo niedobre on powie ze jakieś tam smaki kurła prazonego popcornu z nie wiem rodzynkami sułtańskimi z delikatną końcówką kawy zbożowej. I dzięki temu 'darowi' po prostuj jest specem i trzepie kaskę.
@SebastianEnriqueAlvarez: Spoko, jak mawia zenek - czas pokaże - czy to słuszny kierunek, a najlepiej ocenią to za 20 lat jego dzieci. Trochę się boję, że z syndromem DDA. Jak ma wybitne kubki smakowe to może oceniać milion rzeczy. Pan jednak woli piwko. ;)
@astrodamus: @SzycheU no właśnie astrodamus masz syndrom nie pić czelendż i jak ja na początku atakowałem wszystkich. Tak mam awersje do żuli meneli i inni którzy niszczyli życie swoje i rodzin. Z------i kogoś na drodze po pijaku i tak dalej. Ale ten Tomasz Kopyra też odwalał po pijaku sam mówił co i jak i finalnie nie robi czelendżu nie pije w cale. On się przestawił z chlania na picie.
się zna ma te kubki smakowe czuje smaki co normalna osoba cuzje takie rzeczy ze normalny typ powie dobre albo niedobre on powie ze jakieś tam smaki kurła prazonego popcornu z nie wiem rodzynkami sułtańskimi z delikatną końcówką kawy zbożowej.
I dzięki temu 'darowi' po prostuj jest specem i trzepie kaskę.
Jak ma wybitne kubki smakowe to może oceniać milion rzeczy. Pan jednak woli piwko. ;)
Tak mam awersje do żuli meneli i inni którzy niszczyli życie swoje i rodzin. Z------i kogoś na drodze po pijaku i tak dalej.
Ale ten Tomasz Kopyra też odwalał po pijaku sam mówił co i jak i finalnie nie robi czelendżu nie pije w cale.
On się przestawił z chlania na picie.