Macie do polecenia jakieś animce które mogłyby by mi się spodobać po obejrzeniu niżej wymienionych? Coś podobnego, w podobnej konwencji albo i nie ale by siadło xd - Mirai Nikki - Higurashi - Shiki - Darling in the franxx
@JustKebab: lmao, nawet jako fan Mirai Nikki czuję się obrażony widząc zestawienie z takim arcydziełem jak Shinsekai Yori, który klimat ma tak gęsty, że można go kroić nożem, a oglądanie tej bajki w sezonie to był suspens do kwadrantu i siedzenie na skraju fotela.
Jakbyś chciał dla odmiany coś dobrego obejrzeć to Gleipnir ( ͡°͜ʖ͡°)
@young_fifi: Przez shinsekai zmarnowałem jeden weekend i nie zamierzam poświęcać tej bajce więcej czasu, więc napiszę tylko, że na pewno jest arcydziełem pretensjonalności i przedkładania wydumanych idei nad sensowną realizację bajki ( ͡°͜ʖ͡°)
@Logytaze: Albo hot shota. Proszę nie dyskryminować.
@JustKebab No możesz to jest inny experience jak się zrobi to anime w jeden weekend. Oglądając to na przestrzeni pół roku, było to naprawdę dobre przeżycie. Bo to jest imo jeden z najlepszych thrillerów anime, bo faktycznie trzyma cały czas w napięciu, co niewiele bajek potrafi. Szczególnie, że w sumie tam się za wiele nie dzieje.
@kamillus9: tak jak już widzę powymieniali: Elfen Lied, Another, Kill la Kill, Summertime Render od biedy możesz, Shadow's House też spoko, Made in Abyss z takich już mocno łobaben. A no i Midori Days, obowiązkowo ( ͡°͜ʖ͡°) Więcej bym polecił ale wypadłem nieco z obiegu i tytułów pozapominałem
- Mirai Nikki
- Higurashi
- Shiki
- Darling in the franxx
#anime #animedyskusja
Tokyo ghoul natomiast obczaje
@kamillus9: Ciężko będzie znaleźć kolejne takie dziadostwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Co Ty piszesz (╯°□°)
Wchodzi kolega tutaj
Tengen Toppa Gurren Lagann,
Summertime Render,
Steins
@JustKebab No możesz to jest inny experience jak się zrobi to anime w jeden weekend. Oglądając to na przestrzeni pół roku, było to naprawdę dobre przeżycie. Bo to jest imo jeden z najlepszych thrillerów anime, bo faktycznie trzyma cały czas w napięciu, co niewiele bajek potrafi. Szczególnie, że w sumie tam się za wiele nie dzieje.
@kamillus9: Kill la Kill
Kill la Kill
BNA: Brand New Animal
Tengen Toppa Gurren Lagann
Promare
Gunbuster