Wpis z mikrobloga

@Chewie2: nie tylko ty. Memcen jest potrzebny, żeby całkiem Pis zmieść z planszy, ale na prezydenta się zwyczajnie nie nadaje. Tu nawet nie chodzi o poglądy tylko prezencję i zachowanie. Nie widzę go w roli twardego polityka w rozmowach z głowami innych państw, za "mientki" jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może jak będą jakieś debaty i rozmowy na poważne tematy to zmienię zdanie.
  • Odpowiedz
Nie widzę go w roli twardego polityka w rozmowach z głowami innych państw

@JackDaniels: haha, bo dotąd takich mieliśmy. Jedyny który chociaż chce przytemperować Ukrainę za swoje niedopuszczalne zachowanie wobec Polski, gdzie ówcześni szli jej na rękę do tego stopnia, że zezwolili na odbudowe pomników UPA, czy niszczący nas zielony lad.
  • Odpowiedz
@matti-nn: na naszym terenie i za nasze pieniadze? I to za pomaganie im, odwdzięczają się gloryfikacja zbrodniarzy? A czołgi które mają od nas, jakim prawem są tam flagi zbrodniczej formacji?
  • Odpowiedz
@Korda: ok sprawdziłem. Przecież to nagrobek zolnierzy UPA. Jeśli pozwalamy na nagrobki Wehrmachtu czy Armii czerwonej to niby czemu mielibyśmy nie pozwalac na ten?
  • Odpowiedz
@Korda: no ale przecież Ci napisałem, że mamy już pomniki nazistów itp. Więc mów wprost, że jesteś za likwidacja nagrobkow wszystkich agresorów wobec Polaków, a nie wybierasz sobie jeden, a reszta Ci już nie przeszkadza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@matti-nn: a kto powiedział, że mi nie przeszkadza? Jeszcze bezczelnie odwracasz teraz kota ogonem i usprawiedliwiasz upamiętnianie morderców. Typowe dla was, sracie na Polskę i jej historię. Za grosz honoru.
  • Odpowiedz
@Korda: no ja wyznaje zasadę chrześcijańska w tym względzie i uważam, że nawet oprawca zasługuje na grób. Ty niewiem jakiej wiary jestes, ale napewno nie polskiej katolickiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@matti-nn: weź nie poerdol i nie zgrywaj teraz dobrego Samarytanina. Właśnie pokazałeś, jeszcze stosując whataboutyzm, że zwyczajnie oprawcy Polaków ci nie przeszkadzają i masz w dupie Polskę i Polaków, którzy przeszli przez piekło. Bardziej cenisz Ukrainę, niż Polskę. Nie przeszkadza ci robienie dealow z nazistami, oligarchami i oprawcami – gdzie z Polski robi się ich wasala. Nie oczekujesz od rządu zdecydowanych kroków, by stać na straży tego kraju i wpływu
  • Odpowiedz