Aktywne Wpisy

kutang__pan +657
Lokalni glazurnicy chcieli 12,5k za robocizne - sam robilem po robocie.
źródło: 6roHBCXHfm4sZzu1nn9z9iQOkYYGVHL7
Pobierz
FisioX +358
Kojarzycie mema "Mamo, na jutro potrzebuję kilo gwoździ i deskę do szkoły"?
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
No to 20 minut temu syn nas obudził, że potrzebuje na dziś masę solną, bo na plastyce będą robić baranki na Wielkanoc (。◕‿‿◕。)
#zonabijealewolnobiega #dzieci #gorzkiezale #heheszki
źródło: temp_file403113827168782354
Pobierz

Jak jeżdżę na rowerze co weekend, to to nie może być już pasją wg tego co mówisz. Albo jak zabieram zawsze ze sobą aparat i robię zdjęcia, to też nie. Albo jak jeżdżę co jakiś czas łowić ryby, to też to nie może być pasja, bo to rekreacja, mimo że duży czytam na ten temat.
Polecam! Steam deck wspaniałe urządzenie
@tumiwisizm: ja sobie kupiłem używany tablet w formacie 4:3 i do tego matowe szkiełko ochronne. Nie mam porównania z dedykowanym czytnikiem ale jestem bardzo zadowolony, mimo, że tablet nie jest najnowszy, ale zdecydowanie jest to bardziej uniwersalne rozwiązanie do czytnika. Ważne żeby sprzęt był lekki, format 4:3 i matowe szkiełko
@kolejne_juz_konto 128GB to mało miejsca na książki? Przecież na tyłu GB to się chyba z dziesiątki tysięcy epubów pomieści (ʘ‿ʘ)
Wcześniej podczas podróży i 'kanapowania' często korzystałem z 12" tableta z windowsem, więc może dlatego gardzę steamdeckiem.
Teraz wolę Questa z opaską typu 'halo' i z wyjętym interfejsem, dzięki czemu nic nie dotyka mojej facjaty.
Sam czytnik kupiłem jako zbędny gadżet stwierdziłem, że prawdopodobnie jak steam deck będzie rzadko używany.
A okazał się lifechangerem, bo mogę odpalić sobie książkę w łóżku i nie świecić połowicy po oczach.
Dzięki temu szybciej kładę się do łóżka, żeby poczytać książkę, a jednocześnie i tak szybciej zasypiam.
Dzięki temu czytam znacznie więcej książek.
@Wrazik2: samo prasuje?