Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 166
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kluha666: myślałem nad steamdeckiem,grasz na nim w strategię? To mój ulubiony rodzaj gier,ale nie wiem czy sterowanie na tym mnie nie zniechęci. Ile za niego dałeś?
  • Odpowiedz
  • 9
@kluha666 o steam deck się nie wypowiem ale ja bez czytnika nie widzę sensu opuszczać dom. Zwłaszcza z że do biura dojazd mam w 90% pociągiem wiec mam spokojne 30 min na czytanie. 30 jak wracam, z 30 przed spaniem. W zeszłym roku w ramach amortyzacji nowego Kindle przerobiłem 28 książek. W tym czytam mniej ale nadal regularnie i tylko dzięki temu, że e-czytanie jest wygodne
  • Odpowiedz
  • 7
@wiechu90: o strategiach to można bardziej pomarzyć. Wyobraź sobie pada z doczepionym ekranem. Najlepiej grać na nim w gry przystosowane do takiego sterowania. Choć można kupić dock i podłączyć klawiaturę i myszkę, ale nie wypowiadam się w tym temacie, bo go po prostu nie mam
  • Odpowiedz
@kluha666: kupiłem czytnik parę lat temu. Na początku zachwyt och, ach, a z czasem zacząłem sporo mniej czytać, a w pewnym momencie w ogóle przestałem. Na dłuższą metę czytam regularnie tylko wtedy, kiedy mam papierowe książki. Nie wiem czemu tak jest (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@wiechu90: w strategie turowe da się jak najbardziej, zwłaszcza jak obsługują pada, w colony simy w sumie też ale mały ekran i rozdzielczosc przeszkadzają, w czasu rzeczywistego zapomnij
  • Odpowiedz