Wpis z mikrobloga

#wordpress #webdev #webdesign

Cześć. Kupiłem domenę, nie mam serwera i potrzebuję postawić jakąś stronę. Na teraz będzie tam tylko wizytówka i niemal zerowy ruch. Z czasem powstanie tam coś więcej.

Potrzebuję kogoś kto postawi mi na szybko czystego wordpressa na swoim serwerze i ja sobie resztę ogarnę.

Chciałbym by ta osoba później postawiła tam sklep i wykonywała dla mnie później różne zlecenia z zakresu webdesignu.

Podsumowując. Potrzebuję czystą kartkę i najtańszy hosting na rok.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prawy_Kacper: No to kup sobie hosting na rok za stówę, postaw Wordpressa i daj komuś dostęp żeby Ci zrobił. Jak kupujesz hosting to masz instrukcję krok po kroku jak zainstalować Wordpressa. Nie dogadasz się z kimś i będziesz musiał fikołki robić żeby mieć wszystko na siebie.
https://webd.pl/hosting/
  • Odpowiedz
  • 0
@kidi1: chodzi mi o to bym nie musiał kiwnąć palcem. Daję namiar na domenę. Robię przelew i w zamian dostaję logi do panelu i serwera FTP.

Kiedyś miałem spory portal internetowy ale nie pamietam jak to się robiło. Nie mam czasu na naukę
  • Odpowiedz
chodzi mi o to bym nie musiał kiwnąć palcem

@Prawy_Kacper: Jak teraz nie chcesz kiwać palcem to później i tak będziesz musiał i to nawet całą ręką. Dałem Ci linka, wybierz najmniejszy hosting i zrób tak jak w instrukcji. Nie polegaj na kimś. Cała własność ma być na Ciebie bo później będziesz miał kłopoty. Ktoś umrze albo mu się znudzi czy nawet się pokłócicie to będziesz zależny od jego widzimisię.
  • Odpowiedz