z takim zestawem można co najwyżej iść na popołudniowego grilla do lokalnego parku (o ile zmieści się do plecaka razem z tym badziewiem) a nie przetrwać pełnoskalową katastrofę
@michalxd21: tak się tylko zapytam - czy nie byłoby logiczne dołączenie też kompletnej apteczki? Albo choćby jakichś plastrów i opatrunków - oraz folii NCR?
@michalxd21: skąd w prawakach taka niechęć do ludzi którzy chcą być w miarę zabezpieczeni na sytuacje kryzysowe? Na grupach inwestycyjnych to samo, jak tylko ktoś zapyta jak się zabezpieczyć finansowo na wypadek wojny to od razu wkracza konfederata z płaczem że media wypraly mózg xD
@michalxd21: Widziałem to w gazetce i jestem ciekaw kto to kupi, choć może te gadżety są warte po 10 PLN od sztuki np. i plecak wypada prawie za free;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@michalxd21: Chyba czas, żebyś przeszedł się do psychiatry i zaczął leczyć tę paranoję.
@michalxd21: dobra, bo tu widać niektórzy odlatują i zaczyna im peron odjeżdżać xd.
Nie wiem czy mam zdj nadal sprzed paru lat, jak w biedronce pojawiły się bajery survivalowe, to wtedy też wg ciebie grali na strachu? xd