Aktywne Wpisy

ale-sasa +348
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +193
Dzisiaj wyspałem się jak króle bo noc nie była zimna , chociaż bałem się ze się sturlam w dół . spanko w lesie na jakiejs ścieżce. Ładnie pchnie lasem (。◕‿‿◕。)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_1B4AD3E7-8140-4B01-AAED-5E6A6C4C8595-48549-00000652528915A6
Pobierz

Tego chcecie?
@neurotiCat to nie jest kwestia wiary. Dajmy na to Putin mówi prawdę i nigdy nie zaatakuje Polski. Ale ile on jeszcze pożyje? 10 lat? Jaką masz gwarancję, że jego następca nie stwierdzi, że dosyć tego cackania się z Europą i atakujemy. Zgadnij kto jest pierwszy z brzegu po całej rozciągłości?
Ci sami Ukraińcy co dzisiaj bronią się przed ruskimi zostaną siłą
@donatien-de-sade: Chcę czy nie chcę. Nie mam na to żadnego wpływu.
Rosję czeka zapaść demograficzna, z Ukrainą czy bez. Inwazja na Ukrainę to jej ostatni imperialny podryg.
Podobnie myślał zachód po zabiciu
Co nie zmienia faktu, że upadek Ukrainy nie jest zupełnie w naszym polskim interesie jako, że my jesteśmy na mapie następni jeżeli chodzi o ewentualny atak. Niemcy czy Francuzi mają ten luksus, że mogą olać temat bo przecież jeszcze Polskę trzeba zdobyć.
Konfa: Przelewanie złotówek na walkę z Rosją? Nie no tyle to nie.
Też konfa: przelewanie krwi na walkę z Rosją to Twój obowiązek (nie nasz, bo ja jestem posłem/kobietą/ helikopterem)
@duzy240: Ty se jaja robisz, czy co? Większego pajaca od niego dawno nie było.
Komentarz usunięty przez autora
Najpierw przyszli po socjalistów, ale ja milczałem, bo nie byłem socjalistą.
Potem przyszli po związkowców i znów nie protestowałem, bo nie należałem do związków zawodowych.
Poza tym projekcja siły poprzez zaangażowanie finansowe w konflikt przy swojej granicy to oznaka silnego państwa, które dba o własne interesy.
Państwo, które biernie czeka na rozwój wydarzeń gdy u sąsiada panuje wojna to słabe państwo.
Kto miał zrozumieć to zrozumiał
Reszta nie ma rozumu albo ruble liczą wieczorem za każdy podobny wpis
Przecież to jest nadzwyczaj proste..