Aktywne Wpisy

shaelix92 +396
źródło: targi_beauty
Pobierz
mirko_anonim +23
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w

źródło: temp_file251171320628861369
Pobierz@Ravau23: W pisowskiej trollowni mają jakieś "etapy szkolenia"? Dobrze wiedzieć.
Miał być słaby. Swój cel osiągnąłem: przynajmniej przestałeś na chwilę robić fellatio pisowi xD
@Ravau23: też słaby pocisk. Nie byłeś na drugim etapie szkolenia?
@Ravau23: czyli intuicyjnie dobrze wyłapałem czego was tam uczą w trolownii patrząc jak się łapiesz na własne komentarze XD
@hirek_gawron: akurat jeśli chodzi o magazyn TIME, to oni nigdy nie przyznawali tytułu "najlepszego człowieka roku" tylko osoby, która miała najwiekszy wpływ na kształt świata.
Jak to piszą sami - Person of the Year (called Man of the Year or Woman of the Year until 1999) is an annual issue of the American news magazine and website Time featuring a person, group, idea, or object that
@Ravau23: nie ma to jak dobre samozaoranie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ravau23: muszę przyznać, że aż takiej samoświadomości się po tobie nie spodziewałem xD