@Kopytnik_1: prawnik w kancelarii też pracuje na etacie i należy do tzw. klasy wyższej, albo wyższej średniej... to samo lekarz w renomowanej klinice, albo jakiś prawnik w banku, albo inny ekspert/specjalista w sektorze finansowym. nie dla nich PANI ATRAKCYJNA CO MA 30 LAT I NIE ZNALAZLA CHLOPA DO TEJ PORY STARA PANNA KROWA SWIETA
@csth97: Laski teraz czysta kartą chyba nazywają brak byłych związków, tj malzenstw, i zobowiązań z tym związanych jak dzieci czy inne takie. Bo o co innego może chodzić? Teraz co druga ma czysta kartę xD Lubię te mody na opisy z portali randkowych
@csth97: Pamiętam jak do mnie pisały laski po 19-20 lat. I na wstępie już oznajmiały - dosłownie takimi słowami - ze bez bare minimum i princess treatment nie będziemy mieć o czym gadac. I miały straszny ból d--y, nazywając mnie też incelem lol, bo uznałem że bare minimum do obcych ludzi mam taki sam a ksiezniczkowac to może w stałym związku xD Laska dosłownie starała mi się wmówić, że mam
@GalNonimus: zawsze 20 letnia studentka to lepsza kandydatka na partnerkę niż 30 letnia silna i niezależna kobieta, no tylko jeśli chodzi o polki to 20 latki nie chcą się wiązać
@Kopytnik_1: XDDD Stare próchno a wymagania jak modelka, od razu blokować takie księżniczki zje...ne ( ͡º͜ʖ͡º) 18ki mają 100x więcej do zaoferowania i nie mają tak nasrane we łbie.
@Kopytnik_1 Powiem w paru słowach: Śmiech na sali... Jeżeli ktoś byłby zainteresowany ową, "kobietą", który sprosta spokojnie jej wymaganiom, to musiałby być nieźle zdesperowany, aby do niej zagadać...
@GalNonimus: Mysle ze głównie z-----e się atencjonują w takich miejscach. Ale gdzieś na insta poczytały, że "prawdziwy facet zapewnia bare minimum" I bez kwiatów się nie pokazuj. Bo 19 letnia obca typiara ma swoje zasady i klasę zasłyszana z filmiku na instagramie. Tak samo zupełnie nie rozumiem jak można oczekiwać od obcych ludzi zaangażowania. Angażować to się można w stałe związki i znajomości dłuższe niż 10 wiadomości z tindera
Cena za bycie Polakiem, obecny kurs euro wg Google, to 4,30 Pani przy kasie poinformowała mnie, że nie mogę dokonać płatności w euro (różnica w cenie, to około 20 zł) i że cena została „źle” oznaczona :) #zara #cenyzdupy #euro #lublin
Nie dla nas roboli na etacie taka Ola. Ona patrzy na nas jak człowiek na mrówki, nie dogada się i chooj.
źródło: 1000003150
PobierzMyślę że nie jeden prawnik dał w lewo smutny(╯︵╰,)
Lubię te mody na opisy z portali randkowych
Laska dosłownie starała mi się wmówić, że mam
18ki mają 100x więcej do zaoferowania i nie mają tak nasrane we łbie.
Śmiech na sali...
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany ową, "kobietą", który sprosta spokojnie jej wymaganiom, to musiałby być nieźle zdesperowany, aby do niej zagadać...
Ale gdzieś na insta poczytały, że "prawdziwy facet zapewnia bare minimum" I bez kwiatów się nie pokazuj. Bo 19 letnia obca typiara ma swoje zasady i klasę zasłyszana z filmiku na instagramie.
Tak samo zupełnie nie rozumiem jak można oczekiwać od obcych ludzi zaangażowania. Angażować to się można w stałe związki i znajomości dłuższe niż 10 wiadomości z tindera