Wpis z mikrobloga

@Kopytnik_1: prawnik w kancelarii też pracuje na etacie i należy do tzw. klasy wyższej, albo wyższej średniej... to samo lekarz w renomowanej klinice, albo jakiś prawnik w banku, albo inny ekspert/specjalista w sektorze finansowym. nie dla nich PANI ATRAKCYJNA CO MA 30 LAT I NIE ZNALAZLA CHLOPA DO TEJ PORY STARA PANNA KROWA SWIETA
  • Odpowiedz
@csth97: Laski teraz czysta kartą chyba nazywają brak byłych związków, tj malzenstw, i zobowiązań z tym związanych jak dzieci czy inne takie. Bo o co innego może chodzić? Teraz co druga ma czysta kartę xD
Lubię te mody na opisy z portali randkowych
  • Odpowiedz
@csth97: Pamiętam jak do mnie pisały laski po 19-20 lat. I na wstępie już oznajmiały - dosłownie takimi słowami - ze bez bare minimum i princess treatment nie będziemy mieć o czym gadac. I miały straszny ból d--y, nazywając mnie też incelem lol, bo uznałem że bare minimum do obcych ludzi mam taki sam a ksiezniczkowac to może w stałym związku xD
Laska dosłownie starała mi się wmówić, że mam
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1 Powiem w paru słowach:
Śmiech na sali...
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany ową, "kobietą", który sprosta spokojnie jej wymaganiom, to musiałby być nieźle zdesperowany, aby do niej zagadać...
  • Odpowiedz
@GalNonimus: Mysle ze głównie z-----e się atencjonują w takich miejscach.
Ale gdzieś na insta poczytały, że "prawdziwy facet zapewnia bare minimum" I bez kwiatów się nie pokazuj. Bo 19 letnia obca typiara ma swoje zasady i klasę zasłyszana z filmiku na instagramie.
Tak samo zupełnie nie rozumiem jak można oczekiwać od obcych ludzi zaangażowania. Angażować to się można w stałe związki i znajomości dłuższe niż 10 wiadomości z tindera
  • Odpowiedz