Aktywne Wpisy

Sonny86 +1042
źródło: scaled_1000024899
Pobierz
klaudia-hadalala +17
Dzisiaj sprzątałem u mamy na strychu. W rogu, za starymi nartami, stała szafa. Ta sama, którą mój ojciec przywiózł na początku lat 90. Nie ruszałem jej od lat. Pamiętałem, że skrywała skarby.
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
Otworzyłem drzwi i ten zapach. Kurzu, starych gazet i... magii.
• Kasety VHS opisane flamastrem: "Matrix bootleg", "Terminator 2 Polsat", "Wakacje 98". Czasem zastanawiam się, ile razy przewijałem ten "bootleg" ołówkiem, żeby oszczędzić baterie w walkmanie.
• Worek z klockami Lego. Ale nie
źródło: IMG_4156
Pobierz

@Gieremek: Na pewno jest lepsze, ale to lepiej opakowana po prostu propaganda. PIS na zawsze zmienił zasady gry i PO bawi się w PIS light, bo im to pasuje, a zawsze mogą powiedzieć, że tamci są gorsi.
Edit: już widzę że to jakiś program Lisa (nowy program?) i widzę w nim typowy spin, wszystko z teza i jeszcze te paski jak za starych czasów.
Doprawdy? Ty liczysz na to, że ludzie nie pamiętają jak było przed 2015? Kraśko, Kolenda, Lis? Nic?
@djtartini1:
Przykładowo taki Czyż potrafił schować swoje poglądy i przy rozmowie z Trzaskowskim wyglądało to normalnie a nawet kilka razy dokręcił śrubę. Natomiast ta pani to po prostu idiotka.
O oglądalność bym się nie czepiał bo z tym się mało da zrobić. Stara publiczność kurskiego poszła do republiki, zostali ci względnie normalni
Komentarz usunięty przez autora
@Gieremek: Weźmy pierwszy "Ewa Wrzosek jest bezstronna" - przecież to kabaret, i piszę to jako człowiek który jest bardzo krytyczny dla PiSu.
Wy naprawdę wierzycie w to co piszecie? :) Ten konkretny przykład to oczywiście ściek i mam nadzieję, że będzie na to jakaś reakcja władz tvp ale nadal to jest bez porównania do pasków z programów Rachonia czy innego Kłeczka.
1. To nie są paski latające w tvpinfo non-stop (jak było za czasów tvpis), tylko - co widać nawet na screenie - paski wyświetlane w ramach 1 (JEDNEGO!) konkretnego programu, o sytuacji z Wrzosek.
2. To nie program informacyjny, tylko publicystyczny. Warto rozróżniać opinie od faktów. Zapraszani są goście (wczoraj oglądałem tylko fragment, ale w poprzednich często ludzie z pisu po prostu odmawiają uczestnictwa).
3. Na paskach są cytaty