Wpis z mikrobloga

@Eldricht: Tylko że jak ktoś ogląda TVP Info, a zacząłem robić to od kilku dni z ciekawości, to zauważy że dalej wylewa się propaganda, w mniejszej formie niż za PiS, ale jak nazwać to że cały czas każda najmniejsza afera Nawrockiego czy ostatnio Mentzena jest na świecznikach i nie ma najmniejszego pozytywnego przedstawienia bohaterów? Mentzen nigdy nie jest wspominany jako ten kto najwięcej jeździ, tylko zawsze jako ten kto ucieka
michalxd21 - @Eldricht: Tylko że jak ktoś ogląda TVP Info, a zacząłem robić to od kil...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@josedra52: jaka reakcja, zarząd nie reagował jak zapraszała np. Maleńczuka który mówił że pijany miał ochotę iść i bić zwolenników PiS, czy innych tego typu pajaców ze świadka celebryckiego, więc tutaj tym bardziej reakcji nie będzie. Myszka Wysocka-Shnepf jest im potrzebna, tak jak wcześniej byli potrzebni Kłeczki i Rachonie, po to by nakierować przekaz i dobrać gości tak by góra była zadowolona. A to że nie lecą w przekaz jak
  • Odpowiedz
@Eldricht: hahaha znalazł się typ co broni gówna na poziomie kłeczka. Nie różnisz się niczym od dziadów klaskających w ręce i krzyczących "dobrze im powiedział" gdy słyszeli jak kłeczek coś o-----ł w tvpis
  • Odpowiedz
Tak, szczególną grozę budzą "dziennikarz musi mieć kręgosłup" oraz "zachowanie Ozdoby nieakceptowalne". Co za obrzydliwa propaganda

@vesper_: Zachowując proporcje- również mogę wybrać sensowne teksty z tv pis i co z tego?Systemowo TVP miała przestać być tv partyjną i tego sie nie udało zrobić ci przyznał zresztą sam Marek Czyż z Wiadomości. To, że jest lepiej, ale nadal to ten sam problem to mnie nie satysfakcjonuje.
  • Odpowiedz
jeszcze raz, bo mi się coś nacisnęło :)

@michalxd21: dużo napisałeś :)

1. Dobór gości: dziś rano był poseł Pis, Konfederacji, PSL i KO. Oglądam często te poranne 'debaty' - zwykle konfiguracja jest właśnie tego typu. Absolutnie się nie zgadzam, że tutaj jest jakaś niesprawiedliwość. Czekam na rzetelne badanie udziałów w czasie antenowym. Na pewno rząd ma przewagę, bo ma więcej do przekazania, ale vs TVPIS jest przepaść. Dość powiedzieć, że ludzie
  • Odpowiedz
@michalxd21 ech...
1. Źródło dot czasu antenowego pls.
2. Odmawia, Wipler wytłumaczył to nawet. Dziennikarze to dorożkarze. Wygoogluj sobie.
2'. Porównanie Oracz/TVP do Rachonia/Republika nie jest uprawnione. Porównujesz jabłka z gruszkami.
3. Pytają i o opinie. Np. podatek liniowy czy progresywny.
4. Nie czytałem tego
  • Odpowiedz