@Eldricht: Tylko że jak ktoś ogląda TVP Info, a zacząłem robić to od kilku dni z ciekawości, to zauważy że dalej wylewa się propaganda, w mniejszej formie niż za PiS, ale jak nazwać to że cały czas każda najmniejsza afera Nawrockiego czy ostatnio Mentzena jest na świecznikach i nie ma najmniejszego pozytywnego przedstawienia bohaterów? Mentzen nigdy nie jest wspominany jako ten kto najwięcej jeździ, tylko zawsze jako ten kto ucieka
@josedra52: jaka reakcja, zarząd nie reagował jak zapraszała np. Maleńczuka który mówił że pijany miał ochotę iść i bić zwolenników PiS, czy innych tego typu pajaców ze świadka celebryckiego, więc tutaj tym bardziej reakcji nie będzie. Myszka Wysocka-Shnepf jest im potrzebna, tak jak wcześniej byli potrzebni Kłeczki i Rachonie, po to by nakierować przekaz i dobrać gości tak by góra była zadowolona. A to że nie lecą w przekaz jak
@Eldricht: hahaha znalazł się typ co broni gówna na poziomie kłeczka. Nie różnisz się niczym od dziadów klaskających w ręce i krzyczących "dobrze im powiedział" gdy słyszeli jak kłeczek coś o-----ł w tvpis
Tak, szczególną grozę budzą "dziennikarz musi mieć kręgosłup" oraz "zachowanie Ozdoby nieakceptowalne". Co za obrzydliwa propaganda
@vesper_: Zachowując proporcje- również mogę wybrać sensowne teksty z tv pis i co z tego?Systemowo TVP miała przestać być tv partyjną i tego sie nie udało zrobić ci przyznał zresztą sam Marek Czyż z Wiadomości. To, że jest lepiej, ale nadal to ten sam problem to mnie nie satysfakcjonuje.
1. Dobór gości: dziś rano był poseł Pis, Konfederacji, PSL i KO. Oglądam często te poranne 'debaty' - zwykle konfiguracja jest właśnie tego typu. Absolutnie się nie zgadzam, że tutaj jest jakaś niesprawiedliwość. Czekam na rzetelne badanie udziałów w czasie antenowym. Na pewno rząd ma przewagę, bo ma więcej do przekazania, ale vs TVPIS jest przepaść. Dość powiedzieć, że ludzie
@michalxd21 ech... 1. Źródło dot czasu antenowego pls. 2. Odmawia, Wipler wytłumaczył to nawet. Dziennikarze to dorożkarze. Wygoogluj sobie. 2'. Porównanie Oracz/TVP do Rachonia/Republika nie jest uprawnione. Porównujesz jabłka z gruszkami. 3. Pytają i o opinie. Np. podatek liniowy czy progresywny. 4. Nie czytałem tego
Chciałbym znowu należeć do jakiejś grupki znajomych i móc się co jakiś czas spotykać tak po prostu żeby wyjść, pograć w plejstejszyn albo pograc sobie w majnkampfa. Czemu dorosłość jest taka samotna
@Cogito-sum: Piszesz to jako człowiek, który nigdy nie skrytykował PiSu.
źródło: image
Pobierz@vesper_: Zachowując proporcje- również mogę wybrać sensowne teksty z tv pis i co z tego?Systemowo TVP miała przestać być tv partyjną i tego sie nie udało zrobić ci przyznał zresztą sam Marek Czyż z Wiadomości. To, że jest lepiej, ale nadal to ten sam problem to mnie nie satysfakcjonuje.
@michalxd21: dużo napisałeś :)
1. Dobór gości: dziś rano był poseł Pis, Konfederacji, PSL i KO. Oglądam często te poranne 'debaty' - zwykle konfiguracja jest właśnie tego typu. Absolutnie się nie zgadzam, że tutaj jest jakaś niesprawiedliwość. Czekam na rzetelne badanie udziałów w czasie antenowym. Na pewno rząd ma przewagę, bo ma więcej do przekazania, ale vs TVPIS jest przepaść. Dość powiedzieć, że ludzie
1. Źródło dot czasu antenowego pls.
2. Odmawia, Wipler wytłumaczył to nawet. Dziennikarze to dorożkarze. Wygoogluj sobie.
2'. Porównanie Oracz/TVP do Rachonia/Republika nie jest uprawnione. Porównujesz jabłka z gruszkami.
3. Pytają i o opinie. Np. podatek liniowy czy progresywny.
4. Nie czytałem tego