Wpis z mikrobloga

#sebcel przyrzekam że ten tag jest jedną z najlepszych rzeczy jakie spotkały mikrobiolog. Bez jadu, bez hejtu. Czysta wartość i dobry humor dzięki naszemu ankel es.

Jak się dowiedziałem że Sebastian dopisał mnie do listy ludzi którzy się "nad nim znęcają" to zrobiło mi się przykro. To ja dziadu mentorski ci bronie kobiety i usuwam pod swoimi wpisami komentarze o niej uważając że nie powinniśmy naruszać jej prywatności a ty mi taki nóż w plecy metodą contrawise wbijasz?

Zawiodłem się na tobie, znajdę sobie nowego mentora chyba.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ShineLow: literally też jestem na liście a wysłałem donejta pocieszającego 5zł do Martyny jak ktoś śmiał się z jej traumy (nie bawi mnie to) a ten łysy bandzwoł i tak obgryzał paznokcie i ją pospieszał gdy o tym mówiła. P--------y specjalista od związków z 10 letnim doświadczeniem
  • Odpowiedz
@ShineLow: z JEJ tragedii, ten specjalista z kilkunastoletnim doświadczeniem (napisał jedną książkę o związkach BESTSELLER ale nigdy nie wyszła) chyba w ogóle nie ogarnia czym jest empatia i wsparcie w związku. Prosty bambus na wietrze
  • Odpowiedz
@ShineLow: Mam podobne przemyślenia. Też poczułem się zdradzony gdy mentor dodał mnie do listy. Już kiedyś pisałem, że na tagu może 5% bambusow to hejterzy publiczni. Pozostała część aktywności to cytaty, parafrazy albo krytyczny komentarz działań mentora, ale to nie jest hejt.
  • Odpowiedz
@ShineLow: poprostu po śmierci tigera bonzo powstała nisza i nasz mentor ją ochoczo wypełnił...wielokrotnie powtarzam że prędzej czy później będą grane rapy..
  • Odpowiedz
@ShineLow: tu zawsze było miło, ciepło tak.
Zawsze była kultura i klasa.
Każdy każdemu pomagał, udostępniał wartość i dawal lajki.
Ale Sebcel poszedł w patostrimy i został e konfidentem
  • Odpowiedz
@ShineLow: po prostu teraz musisz to przemyslec, i zastanowic sie jak to u ciebie wyglada. Bo sam widzisz ze sebcel jest osobą bardzo serdeczna, ciepla, mila, przyjazna, o wielkim sercu, zna kogos to ma labordżini, jak sie go o cos zapytasz to mowi: pewnie, nie ma problemu, ale potrafi tez powiedziec cos od serca, co moze sie po prostu pewnym osobom nie spodobac
  • Odpowiedz