Aktywne Wpisy

#krakow Wygląda na to, że słynny m----n z Katowic wrócił do naszego kraju i zaczął pracować na taxi

źródło: 491009658_536094006211866_6524011851460775213_n
Pobierz#igrzyskabebzonow v5 zapisy startuja wlasnie teraz
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
Dowiedziałem się od kumpla ze studiów, że nasza wspólna znajoma, która rozwiodła się ze swoim mężem, z którym ma dziecko w wieku nastoletnim, teraz ma kochanka z Hiszpanii. Lata do niego często. A wiecie dlaczego się rozwiodła? Bo odkąd osiągnęła bardzo duży awans w pracy i zaczęła zarabiać ogromne pieniądze i jeździć w podróże służbowe i prywatne po całym świecie, jej mąż, który zarabia znacznie mniej, przestał spełniać jej oczekiwania, wielkiej pani. Nie znałem go tak dobrze jak tej koleżanki, ale to był taki zwykły Mirek, z wyglądu przeciętny, zresztą jak i ona, a poza tym o charakterze domatora.
To trzeba uważać trzeba interweniować zawczasu i ewakuować się szkoda psychiki to łatwo jest mówić ale pojawiają się takie sygnały że to naprawdę nie warto
Musisz ufać sobie a nie babie, zawsze pierw ufaj sobie, inaczej powchodzisz w jakieś
Ale najgorzy był ten, gdy poznałem pewne małżeństwo – byli razem 10 lat, mieli po 30 lat i przyjechali za chlebem.
Facet harował po 12h dziennie w fabryce, a jego żona chodziła do college'u, żeby nauczyć się języka, a potem zrobić kurs fryzjerski czy coś w tym stylu. Planowali, że gdy ona znajdzie pracę, on pójdzie się dokształcać zaocznie
Właśnie o tym mówię pod żadnym pozorem nie wolno w pełni ufać babie zawsze ale to zawsze musisz mieć jakąś drogę wyjścia bezpieczną dla siebie
Kiedyś to była powszechna wiedza, jak wiele jej straciliśmy przez te lata...
Teraz mam tylko koleżanki do bzykania
Ale tylko gdy są z twarzy min. 8/10 taka różnica ¯_(ツ)_/¯
Teraz mam tylko koleżanki do bzykania
Związek z femoidem to największy błąd jaki mężczyzna może popełnić, one nadają sie tylko do jednego ¯_(ツ)_/¯
Tylko po co w takim razie w ogóle wchodzić w związek.
Być może XXI i XXII wiek po chrystusie to będzie wiek czystego kapitału, będziesz chciał dziecko