Aktywne Wpisy

maniel +256
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
gobi12 +1008
W weekend chwaliłem się zbiorami i zapowiadałem małe #rozdajo pakietu różnych odmian papryczek chili.
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file3117948580682261444
Pobierz

To trzeba uważać trzeba interweniować zawczasu i ewakuować się szkoda psychiki to łatwo jest mówić ale pojawiają się takie sygnały że to naprawdę nie warto
Musisz ufać sobie a nie babie, zawsze pierw ufaj sobie, inaczej powchodzisz w jakieś
Właśnie o tym mówię pod żadnym pozorem nie wolno w pełni ufać babie zawsze ale to zawsze musisz mieć jakąś drogę wyjścia bezpieczną dla siebie
Kiedyś to była powszechna wiedza, jak wiele jej straciliśmy przez te lata...
Teraz mam tylko koleżanki do bzykania
Ale tylko gdy są z twarzy min. 8/10 taka różnica ¯_(ツ)_/¯
Teraz mam tylko koleżanki do bzykania
Związek z femoidem to największy błąd jaki mężczyzna może popełnić, one nadają sie tylko do jednego ¯_(ツ)_/¯