Wpis z mikrobloga

• 3
@Kopytnik_1
To trzeba uważać trzeba interweniować zawczasu i ewakuować się szkoda psychiki to łatwo jest mówić ale pojawiają się takie sygnały że to naprawdę nie warto
  • Odpowiedz
  • 1
Jeśli ta historia jest prawdziwa no to nie jest jedyna i jakby się tak wczuć w takiego gościa no to naprawdę szkoda tylko że to się nie dzieje od razu z dnia na dzień pojawiają się różne sygnały które właśnie człowiek albo sobie jakoś wmawia że nie będzie źle a później odbywa się to tak a nie inaczej.
Musisz ufać sobie a nie babie, zawsze pierw ufaj sobie, inaczej powchodzisz w jakieś
  • Odpowiedz
  • 94
@spanidex
Właśnie o tym mówię pod żadnym pozorem nie wolno w pełni ufać babie zawsze ale to zawsze musisz mieć jakąś drogę wyjścia bezpieczną dla siebie
  • Odpowiedz
  • 10
@aa-aa

Właśnie o tym mówię pod żadnym pozorem nie wolno w pełni ufać babie zawsze ale to zawsze musisz mieć jakąś drogę wyjścia bezpieczną dla siebie

Kiedyś to była powszechna wiedza, jak wiele jej straciliśmy przez te lata...
Makarow - @aa-aa 
Właśnie o tym mówię pod żadnym pozorem nie wolno w pełni ufać babie...
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite też kiedyś w jednej babie opierałem całe moje jestestwo i sens życia. Całe 3 lata w piach skończone depresją. Nigdy więcej.
Teraz mam tylko koleżanki do bzykania

Związek z femoidem to największy błąd jaki mężczyzna może popełnić, one nadają sie tylko do jednego ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz