Wpis z mikrobloga

#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #blackpill #przegryw

Dowiedziałem się od kumpla ze studiów, że nasza wspólna znajoma, która rozwiodła się ze swoim mężem, z którym ma dziecko w wieku nastoletnim, teraz ma kochanka z Hiszpanii. Lata do niego często. A wiecie dlaczego się rozwiodła? Bo odkąd osiągnęła bardzo duży awans w pracy i zaczęła zarabiać ogromne pieniądze i jeździć w podróże służbowe i prywatne po całym świecie, jej mąż, który zarabia znacznie mniej, przestał spełniać jej oczekiwania, wielkiej pani. Nie znałem go tak dobrze jak tej koleżanki, ale to był taki zwykły Mirek, z wyglądu przeciętny, zresztą jak i ona, a poza tym o charakterze domatora.
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Kopytnik_1
To trzeba uważać trzeba interweniować zawczasu i ewakuować się szkoda psychiki to łatwo jest mówić ale pojawiają się takie sygnały że to naprawdę nie warto
  • Odpowiedz
  • 1
Jeśli ta historia jest prawdziwa no to nie jest jedyna i jakby się tak wczuć w takiego gościa no to naprawdę szkoda tylko że to się nie dzieje od razu z dnia na dzień pojawiają się różne sygnały które właśnie człowiek albo sobie jakoś wmawia że nie będzie źle a później odbywa się to tak a nie inaczej.
Musisz ufać sobie a nie babie, zawsze pierw ufaj sobie, inaczej powchodzisz w jakieś
  • Odpowiedz
@aa-aa: Jak mieszkałem w UK jako gówniarz, znałem wiele takich przypadków.
Ale najgorzy był ten, gdy poznałem pewne małżeństwo – byli razem 10 lat, mieli po 30 lat i przyjechali za chlebem.
Facet harował po 12h dziennie w fabryce, a jego żona chodziła do college'u, żeby nauczyć się języka, a potem zrobić kurs fryzjerski czy coś w tym stylu. Planowali, że gdy ona znajdzie pracę, on pójdzie się dokształcać zaocznie
  • Odpowiedz
  • 94
@spanidex
Właśnie o tym mówię pod żadnym pozorem nie wolno w pełni ufać babie zawsze ale to zawsze musisz mieć jakąś drogę wyjścia bezpieczną dla siebie
  • Odpowiedz
  • 10
@aa-aa

Właśnie o tym mówię pod żadnym pozorem nie wolno w pełni ufać babie zawsze ale to zawsze musisz mieć jakąś drogę wyjścia bezpieczną dla siebie

Kiedyś to była powszechna wiedza, jak wiele jej straciliśmy przez te lata...
Makarow - @aa-aa 
Właśnie o tym mówię pod żadnym pozorem nie wolno w pełni ufać babie...
  • Odpowiedz
@KanJaweuDieZweite też kiedyś w jednej babie opierałem całe moje jestestwo i sens życia. Całe 3 lata w piach skończone depresją. Nigdy więcej.
Teraz mam tylko koleżanki do bzykania

Związek z femoidem to największy błąd jaki mężczyzna może popełnić, one nadają sie tylko do jednego ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kopytnik_1: czytając komentarze i wpis można dojść do wniosku że nawet jak się wejdzie w związek to i tak trzeba żyć tak jakby się żyło samemu bo z niespodziewanej strony może przyjść nóż w plecy i tylko tak nie będzie się człowiek przejmować.
Tylko po co w takim razie w ogóle wchodzić w związek.
Być może XXI i XXII wiek po chrystusie to będzie wiek czystego kapitału, będziesz chciał dziecko
  • Odpowiedz