Aktywne Wpisy
blinkarA +28
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +37
jakie macie swoje małe marzenie

Nie czaję po co ustawiać sobie luki w pracy na LI. Jak was zwolnili to zostawiacie Present w aktualnej firmie. Przecież nikt tego nie sprawdza, a tylko sobie robicie źle, bo rekruterzy pomyślą, że nie mogliście znaleźć pracy, więc jesteście słabi. Ja sobie zrobiłem 3 miesiące wakacji po ostatniej pracy i na LI zakończyłem pracę w poprzedniej firmie dopiero jak zacząłem w nowej.
Ba! Dodałem sobie 2 lata więcej w mojej pierwszej firmie, która już nie istnieje. Niby kto to sprawdzi? A tak to mam już 10, a nie 8 lat w IT i mogę rzucać wyższe stawki. (wiedzę mam o wiele większą niż na 8 lat, bo z-----------m, więc luz).
Ba^2! Możecie sobie nawet dodać pracę w firmie, w której nigdy nie pracowaliście, najlepiej zagranicznej lub z innego końca Polski. Niby kto to zweryfikuje xddd
#programista15k #pracait #it
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników - dziękujemy! Wspomóż projekt
Wszystko przeglądają:
- świadectwa pracy,
- dyplom.
- indeks.
- wszelkie dyplomy
@BezrobotnyProgramista: Ale to dopiero po przyjęciu do pracy. Służy to ustaleniu / upewnieniu się głównie co do wysokości należnego urlopu z tego co wiem.
P.S. Jestem na B2B, więc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero