Wpis z mikrobloga

@mojaprawdajestmojsza: Ja przepraszam bardzo ale ta grupa otwarcie postuluje łamanie praw człowieka w oparciu o swoje skrzywione wyczucie moralne. To Ty wszedłeś do gówna i do grupy ludzi którzy uważają, że całkowite wyginięcie życia na ziemi jest jedyną słuszną przyszłością dla świata także owszem - jesteśmy w szambie ale tylko dlatego, że sami do niego sobie weszliśmy.
  • Odpowiedz
a można wiedzieć jaki to cel ma Twoje życie ?

@galek: Jestem chrześcijaninem i dla mnie sensem życia jest osiągnięcie wiecznego zbawienia, poprzez postępowanie zgodne ze wskazaniami Jezusa Chrystusa zawartymi w Jego Ewangelii. Z Bogiem.
  • Odpowiedz
@galek: piekłem nazywany jest brak zbawienia, to jest stan a nie miejsce do którego "się idzie". Piekło, gdzie diabeł z rogami smaży grzeszników w kotłach istnieje tylko w głowach podobnych do ciebie ludzi po obejrzeniu zbyt wielu horrorów.
  • Odpowiedz
  • 1
@garrincha94 w niektórych krajach kamieniowanie kobiet za zdradę jest też chronione prawnie.

W przeszłości posiadanie niewolników też było chronione przez prawo

To odrazu czyni to moralnym ?
  • Odpowiedz
@galek: Ale ja nie piszę, że coś jest niemoralne bo jest chronione prawem tylko że niektóre wasze pomysły łamią prawa człowieka i polską konstytucję. Już nie wspominając, że pomysł tego osobnika o przymusowej aborcji jest po prostu pomysłem zbrodniczym.
  • Odpowiedz