Aktywne Wpisy

iquiet +27
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy.
Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również.
Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również.
Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
rybka11111 +138
#januszebiznesu #patologiazewsi #patologiazmiasta takie coś wyskoczyło mi na fb, w komentarzach dobra odklejka xD
źródło: temp_file1059936090826305319
Pobierz

@MazurskiSmak: ten łeb nie odróżnia umowy wykonawczej od ramowej, a przez to negocjacje na zakup koreańskiego sprzętu stoją w miejscu od dwóch lat, jeszcze za końcówki rządów PiS. Bo Korea Południowa już nic nie musi. Teraz to my mamy się starać by nam sprzedali, za wyższą cenę, produkowane w Korei, bez offsetu, bez udziału polskiego przemysłu.
@malinq: teraz to już wina Tuska ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdy jeszcze za rządów PiS, okazało się że to były koreańskie obiecanki cacanki przed zakupem, że się dogadamy ( ͡° ͜ʖ ͡°) No kto by się spodziewał, że bez umowy Korea nic nie musi. To jest masakra i potężna kompromitacja państwa Polskiego. Ale teraz nie ma woli politycznej
@N331: Ja widżze, że radni z pIS to nawet krytykują już KO za pomaganie Ukraincom i to ,że uchodzcy z tego kraju maja w Polsce prawo do opieki zdrowotnej. Oczywiscie nie wspominaja, że to była ustawa autorstwa PIS.
@MazurskiSmak: akurat była to bardzo skuteczna realizacja interesów PiS - pieniądze wydane (żeby nie powiedzieć p------------e), a wzmocnienie armii znikome, więc Rosja zadowolona. A jeszcze można temat dobrze ograć w propagandzie na potrzeby wewnętrzne.
@zeroR3: tak bywa gdy brak zainteresowania innymi tematami niż #nieruchomosci a wydaliśmy setki miliardów złotych, nie ma Abrams PL, nie ma K2PL. Dziś, po trzech latach powinna być imba na całą Polskę. Tymczasem nikogo ¯\(ツ)/¯