Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim ja bym zaczęła od najbliższego dużego miasta co masz. Raczej kojarzę że ludzie właśnie tak wybierają duże miasta gdzie żyć, że wybierają te najbliższe co jest, by nie mieć za daleko do rodziny czy znajomych po prostu. Rzucanie całego obecnego życia jeśli masz rodzinę i znajomych blisko by szukać dziewczyny może być rozczarowujące i mocno osamotnione gdy nie będziesz nikogo znał, a w dużych miastach sąsiadów to moze będziesz kojarzył
  • Odpowiedz
ja sie zaszylem w miescie rodzinnym 3k i nie zamierzam sie z niego ruszac. Szukaj ciszy i spokoju a nie miasta. Miasto cie wymeczy a potem bedzie wypalenie i deprecha

@korona_swirus: od samego twojego komentarza dostałem depresji. Chyba bym zdechł po jednej zimie w takim miasteczku.
  • Odpowiedz
zaszylem w miescie rodzinnym 3k i nie zamierzam sie z niego ruszac. Szukaj ciszy i spokoju a nie miasta.

@korona_swirus: i kogo tam poza? Panie z koła różańcowego? ma walić konia do końca życia?!
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie chce cię zniechęcać, ale w dużym mieście może być paradoksalnie trudniej o znajomych, przez większą anonimowość. W małych mieścinach to każdy się zna i ludzie jakoś bardziej trzymają się razem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: każde miasto ma swoje plusy i minusy, ale w takiej Warszawie mieszkać bym nie chciał, jest to po prostu za duże miasto. Z drugiej strony takie Katowice czy Łódź mogą być za małe i nie tak dobrze rozwinięte, jakbyś sobie tego życzył. Jak bym był na Twoim miejscu, to celowałbym w pierwsze miasto TOP5, które jest blisko Ciebie. Będziesz miał blisko do rodziny i starych znajomych.

Poznawanie ludzi może
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przede wszystkim radze uważać na smog. Lepiej uciekac do malych miejscowosci kosztem miejsca pracy kin mcdonaldow pepco itd. Bedziesz zyl dluzej i szczesliwie. Pod Wrocławiem sa super miejscowosci. Nizej masz juz gory i mozesz sobie jezdzic w kazdy weekend. Gdybys sie przeprowadzal tak jak ja to pomoga ci panowie z [PanFortepian] (https://panfortepian.pl). Cała halupe ci przewiozą ze szpargałami za mała kwote chyba ze masz swoj woź to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
ułożony-kartograf-28: imho celuj w wawe. pisze to jako poznaniak-słoik. choćby dlatego p
ze Poznań pod it slabo stoi. dzis masz pracę zdalną i git, ale nie wiesz co będzie za rok. warszawa to stolyca, tam jest najwięcej najlepszej pracy firm i kasy.

pod kątem kobiet poznan to zart
  • Odpowiedz