Wpis z mikrobloga

@L3stko myślę że jakby się odniósł jak Sikorski vs republika (ostatnio latało wideo) to by więcej zyskał i mógłby zaimponować tym co jeszcze tego nie zrobił a tak to będą kolejne tytuły jak to zaorał zniszczył itd a tak naprawdę to nic odkrywczego nie powiedział ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
dziennikarkę

@Bashful: Tam nie ma żadnej dziennikarki, dziennikarze to przeprowadzają wywiady w studiu, zadają pytania na konferencji prasowej, a nie napadają ludzi pod kiblem.
  • Odpowiedz
a rządowa propagandystka pyta go o wypowiedź z wykładu sprzed sześciu lat.

@L3stko: A to ciekawa sprawa bo coś takiego znalazłem na mentzen2025 czyli stronę przedstawiającą jego kandydaturę na prezydenta. Jestem jak byk napisane o obniżeniu podatków, a nawet dobrowolnym zusie:

Doprowadzę do likwidacji podatku od spadków, likwidacji podatku Belki, a także PCC od mieszkań. Znacząco uproszczę PIT, CIT i VAT. ZUS będzie dla przedsiębiorców dobrowolny, powrócimy też do składki zdrowotnej
zeszyt-w-kratke - >a rządowa propagandystka pyta go o wypowiedź z wykładu sprzed sześ...

źródło: memcen

Pobierz
  • Odpowiedz
przecież odniósł się i grzecznie jej wyjaśnił, że nie postuluje likwidacji podatków.

@L3stko: ale postuluje. Patologiczny cynik cynicznie zamienił w cytowanym pytaniu "likwidację podatków" na "likwidację WSZYSTKICH podatków" i liczy, że jego poplecznicy będą na tyle ślepi że dosłownie tego nie zauważą.

Najgorsze, że znając swój elektorat może mieć rację, a ci ludzie jak mieli tak mają prawa wyborcze.
  • Odpowiedz