Wpis z mikrobloga

nie róbmy z aborcji najważniejszego tematu dla Polski i Polaków, bo to POwski as z rękawa do manipulowania kobiet, które nie znają się na polityce. A aborcji i tak nie wprowadzą, bo nie mieliby czego obiecywać

#kanalzero
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@arturek98c: co za idiotyzm. Przecież to wiele mówi chocby o zamordystycznym mentalu tych ludzi. Jak można coś takiego ignorować? Chcecie zrobić z Polski jakiś bantustan
  • Odpowiedz
@arturek98c: dlatego Memcen z konfederacja jedyną rzecz jaką przepchnęli w sejmie był zakaz aborcji xd bo przez trybunał. Jakby napisali ustawę to by nie spełniała warunków formalnych jak pozostałe. To trzeba być hipokrytą i mieć gwóźdź w mózgu. Partia która narobiła takiego syfu wokoło aborcji że teraz nie ma szans na jakiekolwiek kompromisy i będziecie mówić nie róbmy sprawy z aborcji… może obetnijmy jaja konfederatom i powiedzmy po akcji nie
  • Odpowiedz
  • 21
@arturek98c @arturek98c

as z rękawa do manipulowania kobiet, które nie znają się na polityce

Dokładnie mordo, to czy kobieta będzie musiała rodzic pod kara więzienia dziecko z mózgiem na wierzchu to manipulacja dla nieozorientowanych kobiet. Nie to co ustawa 447 albo nakaz jedzenia robaków, którym podniecali się światli prawicowi i jakże zorientowani w polityce mężczyźni.
  • Odpowiedz
  • 3
@bacaa90: gościu że tak cię nazwę mordą. Mordo. nigdzie nie napisałem, że abrocja ma być zakazana pod każdym względem i nawet nie napisałem jaką opcje uważam za najbardziej racjonalną. Pisałem, że głupotą jest wybierać kandydata odnośnie tego jaki ma pogląd na temat aborcji, bo Prezydent i tak nic nie zrobi w temacie aborcji. Poza podpisem lub veto. Czyli w temacie aborcji nie zmieni się totalnie nic niż jest teraz nawet
  • Odpowiedz
@arturek98c a weź ty se człowieku wsadź te konfederuskie mądrości w dupe i nie mów mi co jest ważne a co nie, bo dla mnie ważne to jest to, że jakaś banda niedorozwiniętych i zacofanych oszołomów chce mi wprowadzać prawo dyktowane religią. Jak chcecie sobie wierzyć w bajki i żyć w zgodzie z nimi to po prostu sobie żyjcie i dajcie żyć innym tak jak chcą oraz zaakceptujcie, że nie dla
  • Odpowiedz
@arturek98c: nie zdarzyło mi się jeszcze irl rozmawiać z kimś, kto by wiedział jakie kompetencje ma prezydent RP. Ludzie nie wiedzą nawet jakie stanowisko w sprawie xyz ma dany kandydat na prezydenta. Szczególnie dotyczy to jednego kandydata, który jest taki normalny, miły i dobry ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@markus666:
dlaczego kastrowanie mężczyzn miałoby być tak samo złe jak zakaz elektywnych aborcji?

@KolegaPatryk:
  • Odpowiedz