Wpis z mikrobloga

Czyli miałem racje jak pisałem że to zwykły twiczowy bezbek z 50 widzami, który został wypromowany przez diskordowych przegrywów od strimów IRL, ale przynajmniej dał troche beki jak wjechał w denisa na programie i potem denis z opuchniętym ryjem tam siedział do końca xD
  • Odpowiedz
akurat dobrze trafiłeś bo tazzy n------y dotykał sroke podczas wywiadu co mega ją oburzyło, pamiętam ten moment i to był mega cringe. Chlopu o------o od siana

@quaz2020: Nic dziwnego, że to tak oburzyło Srokę. Wiem, że to może być bardzo trudne dla niektórych, ale wyobraź sobie chodź przez moment, że jesteś sobie taką Sroką filigranową kobietą i nagle pochodzi do ciebie jakiś obcy 2 razy większy typ i zaczyna cię
  • Odpowiedz
ile taki koles moze miec siana ze mu odwalilo?

@oddalenie: Ludziom potrafi odwalać od znacznie mniejszych sum pieniędzy. Przypominam, że niektórzy sobie kupią stare audi/bmw/mercedesa ze 2 koszulki Hugo Bossa albo Tommyego i już czują się pół bogami.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: "zaczął ją dotykać" to duże niedopowiedzenie, on jej chciał zrobić klasyczny żart, że ma coś tutaj i gdy ta spojrzy w dół to ją pstryknie.
narracja jest prowadzona jakby conajmniej ją chciał zmolestować xD
  • Odpowiedz