Aktywne Wpisy
dawid199033 +35
Panowie czy to zakwasy...? Nie mogę sgiąć obu rąk ..każdy ruch dłonią to masakra jaki ból ...troche ciezarków podnosiłem i myśle czy to zakwasy czy może coś wiecej#siłownia
źródło: temp_file8192648189537169349
Pobierz
michal-panicz +58
No to zaczynamy przygodę. Film mnie do tego skłonił. Jak wasze wrażenia, polecacie?
#diuna #ksiazki #scifi #fantastyka
#diuna #ksiazki #scifi #fantastyka
źródło: temp_file7774810886482971333
Pobierz

Konfederacja miała wywracać stolik a jak na razie to tylko widzę płacz na tagu, że ktoś rozlicza działania poprzedniego rządu. Czemu tak jest? Bo nie wiem, choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #konfederacja
Pierwsze to bezczelne kłamstwo.
Konfederacja znacznie częściej głosuje z PiSem.
Zresztą to żaden argument, bo póki co ich głosy nic nie znaczą i mogą sobie głosować jak chcą.
źródło: temp_file3079735477578618166
PobierzTa grafika to bezczelne manipulacja i jest ustawiona pod Konfederację.
Równie dobrze można zrobić tabele, gdzie wyjdzie gdzie Konfederacja w 99% głosuje razem z PiS.
Takie manipulacje rodem z tvpis działają jedynie na ludzi, którzy nie interesują się polityką.
W ogóle głos Konfederacji nie ma
https://demagog.org.pl/wypowiedzi/konfederacja-najrzadziej-glosuje-zgodnie-z-pis-sprawdzamy/
Jeden wpis o niczym nie świadczy.
Nie wzrosło o 500%, to kłamstwo.
Mentzen nie jest atakowany częściej niż inni kandydaci, sam zresztą też nie pozostaje dłużny i wali w Trzaskowskiego na prawo i lewo.
To ty wyskakujesz z jakimiś zmanipulowanymi tabelkami i gadasz głupoty, że po wpisie Giertycha ataki na Mentzena wzrosły o 500%
źródło: temp_file1342447653992194958
PobierzTo kłamstwo.