Wpis z mikrobloga

#csgo #cs2 nie podoba mi się ostatnio gloryfikowanie s1mpla. Robi się z niego Boga i dyskredytuje tym samym osiągnięcia. Należy pamiętać ile s1mple turniejów p-----------ł i w zasadzie na topie drużynowym był tylko w 2021. Zasłużył na to jak mało kto, ale jak na najlepszego gracza indywidualnie na świecie to bycie absolutnym top1 tylko przez jakieś pół roku to stanowczo za mało względem tego co powinien drużynowo osiągnąć.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A dla mnie top1 ever, goat totalny, nie bierzesz pod uwagę z jakimi on botami w teamie grał, często miał sam więcej fragów niż cała pozostała 4 z tym flamie electronicem i to mimo że nie grał na fragi - nie saveował jak Jame ani nie baitował jak Sphinx, a taki zywoo lub niko mają dosłownie dreamteam jak manchester city.
  • Odpowiedz
@ZwyklyRoman: teraz Zywoo ma skład wcześniej grał z amatorami pokroju Kyojina, Misuty czy emerytami typu Kio, NBK i ciągnął ich za uszy w każdym meczu. Simple grał z Electroniciem, flamiem, perfecto, w liquid miał świetny skład z Hiko, Nitro i Eligem. Nawet nie ma co ich porównywać bo Zywoo gniecie go w każdym aspekcie gry oprócz toksyczności.
  • Odpowiedz
@reakwon ta, po odejściu Niko coraz gorzej. Nigdy nie byłem fanem malbsa, uważałem, że gra cholernie nierówno, a teraz to już w ogóle dramat. Pewnie w G2 zaraz będą zmiany, obawiam się, że Snax poleci i już nie będzie im po co kibicować. No ale co zrobisz.
  • Odpowiedz
  • 0
@reakwon: tak naprawdę od razu jak elec i perfecto odeszli z NAVI to powinni iść w stronę europejskiego składu bez tej nieudanej próby z sdy i npl.
  • Odpowiedz
@reakwon: Grał wtedy z tymi emerytami bo jedyne do umiał powiedzieć po ang to słynne I DONT KNOW xD
wymieniasz electronica i flamiego jako dobrych teammateów (podczas gdy zywoo ma ropza i flamez xD) więc ta dyskusja troche traci sens, epizodu w liquid to w ogóle niema co brać pod uwagę bo to była półroczna pomyłka

PS. Simple nawet kiedyś zagrał w jakimś polskim składzie jako stand-in i zrobił chyba
  • Odpowiedz
@ZwyklyRoman: fajna pomyłka być top 5 drużyną świata ( ͡° ͜ʖ ͡°), stary wystarczy porównać skład z 2021 jaki miał simple a jaki Zywoo, a nie że teraz sobie piszesz, ze ma flameza i ropza xD gdzie dopiero 2 turnieje ze sobą grali w tej 5tce. Gdyby nie b1t i blade to navi by nie miało żadnego okresu dominacji. Zywoo w swoich pierwszych 2 sezonach zawodowych
  • Odpowiedz