Aktywne Wpisy

panthererose +2
Mirki, czy wy wiecie kiedy wasze partnerki dostają orgazmu w trakcie seksu? Umiecie to rozpoznać?
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
Muszę się pożalić, chory kraj chore prawo, ostatnio potraciłem babkę na pasach, baba se wbiegła jak gdyby nigdy nic kompletnie na nic nie patrząc. Po jej stronie był korek pole widzenia mocno ograniczone i wiem ze ja powinienem zachować szczególną ostrożność, ale w pale mi się nie mieści jak można wbiegać na pasy prawie ze wprost pod jadący samochód, babka spojrzała w prawo dopiero jak już była przed samą maską i tak
źródło: image
PobierzJak nakupujesz Lega za milion złotych to też będziesz inwestorem ;)
Krótko: w jednych przypadkach sprzedawcom zależy żeby ich towar dostali konsumenci bo w dłuższym rozrachunku tak zyskają a w drugim przypadku sprzedawcom opłaca się sprzedać pośrednikom cena rynkowa tak się podnosi i zarabiają.
Czyli masz pięć przypadków gdzie i konsumentowi i sprzedawcy zależy
Głównie chodzi o towary pierwszej potrzeby, pewnie pamiętasz jak scalperzy się pojawili w czasie covida (maseczki, srajtaśma) albo powodzi (woda i konserwy).
Tu chodzi głównie nie o tych co kupują i kiszą LEGO przez 20 lat, tylko o tych co zabierają środki potrzebne ludziom do funkcjonowania - korzystając z przewagi kapitałowej - mam 3 mieszkania które zarabiają na