Aktywne Wpisy

Anonek463 +86
I ludzie w komentarzach którzy chętnie podkreślają, że jeżdżą 20-letnimi śmietnikami.
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie
Na pewno każdy z nich z wyboru jeździ starym autem zamiast nowym Audi. I wcale nie chodzi tu o zarobki czy samooszukiwanie się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie zrozumcie mnie źle, sam mam 20-letni samochód, ale nie zmienia to faktu, że zdecydowanie

źródło: image
Pobierz
Tdxd +80
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kupiłem i już niestety odesłałem fajne słuchawki SoundPeats Air 4. Słuchawki bardzo fajne, ale strasznie luźno leżały w moich uszach i z łatwością wypadały :( Nie krytykuje tych słuchawek. Po prostu uznaje, że widocznie te otwory uszne mam większe, niz projektant tych słuchawek przewidział.
Zatem moje pytanie: czy możecie polecić słuchawki douszne i nie dokanałowe, które są z tych "większych", aby mi z uszu nie wypadały i leżały tam bez luzów?
#pytanie
@Adaslaw: A to przepraszam :(