Aktywne Wpisy
NadwornyPanicz +47
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz
Urynowyurynator +494

- właścicieli pitbulli - fakt, większość nie ogarnia własnego psa
- właścicieli wchodzących z psem tam gdzie są zakazy - fakt, po to jest zakaz
Ale takie generalizowanie i szczucie na całą grupę społeczną uważam za obrzydliwe.
@Gieremek:
po pierwsze primo: psiarzem nie jest każdy właściciel psa, tylko osoba z chorobą psychiczną, w której owy właściciel stawia psa nad istotą ludzką, uważa że całe otoczenia należy do niego i nie szanuje innych ludzi w tymże otoczeniu (nazwijmy to bardzo ogólną definicją).
po drugie primo: bardzo dobrze, presja na psiarzy ma sens
Odkad tu jest, kazdy jego post na kogos szczuje.
Najgorszy rodzaj trolla-toksyka i sciereczki do podlog za pieniadze.
Ale:
Praktycznie
@Niedobry: ja też. Powiem tak, równie dobrze może w ten sposób prokrastynować w pracy. Czy nawet nie prokrastynować, może robi swoje, ale ma czas i wrzuca, co wrzuca na wykop między taskami. Idealnie to pasuje do tego co podałeś o polaryzacji (i jej zastosowaniach praktycznych), ale uwierz mi, są też tacy ludzie, co piszą podobne rzeczy (w tylko ich mniemaniu) pro publico bono.
Dlatego po pierwsze, zdarza mi
@Niedobry: no tak na serio to ja to rozumiem.
Na przestrzeni lat trochę wyluzowałem z triggerowaniem się na internetowe perełki i egzotycznych
*Polkę. Nie wiem dlaczego nie mogę wyedytować. Błąd zrobiłem, niezamierzone jakby co.