Aktywne Wpisy

vulcanitu +61
No i jest thinkpadzik
źródło: 1000005173
Pobierz
Distri_guy +70
#odchudzanie 3.5 miesiaca roznicy. Odstawienie fast foodow, dieta wysokobialkowa i niskoweglowodanowa, liczenie kalorii + post przerywany.
źródło: att.O2AflRv-NZ_bAnk_juIc-h2hb-URBOVejQCJL91e21o.webp
Pobierz

Szukam rozwiązania jak skonfigurować sprzęt dla żony do prezentacji. Główne warunki to musi być to jak najbardziej mobilne i proste w obsłudze. Prezentacje by najlepiej było puszczać z Ipada. W skład zestawu jaki muszę skompletować wchodzą:
- mikrofon nagłowny
- projektor
- głośnik osobno lub w projektorze
Zastanawiam się na jakie konkretnie elementy postawić żeby wszystko dało się np bezprzewodowo łączyć. Tak żeby mogła wyświetlać prezentacje z dzwiękiem na projektorze i jednocześnie miała podłączony mikrofon pod głośnik. Myślałem nad Apple TV i żeby przez to streamować ekran z ipada do projektora. Widziałem, że są projektory z wbudowanym Air play ale nie wiem czy ipad uciągnie na raz połączenie airplay + połączenie z mikrofonem zewnętrznym i czy w ogóle da się w ten sposób połączyć sprzęt apple. Czy lepiej np kupić projektor z głośnikiem i osobno głośnik do którego podłączony będzie mikrofon? A może da się projektor podłączyć do zewnętrznego głośnika przez bluetooth, do którego jednocześnie będzie podłączony mikrofon? Da się ogarnąć coś takiego bez miksera i skomplikowanych połączeń?
Macie do polecenia jakieś rozsądne projektory mobilne?
#elektronika
#audioboners
#sprzetaudio
#audio
#projektor
#apple
źródło: mic
Pobierz