Wpis z mikrobloga

@ChickenDriver2: Jak ktoś już ćpa to wiadomo, że się stoczy na dno. Wystarczy spróbować i taki człowiek jest skreślony, upadnie prędzej czy później i straci WSZYSTKO. Narkusy sobie tlumaczą, że mogą przestać, że nie ma to wpływu itd...nie warto nawet z takimi rozmawiać bo im już do rozumu nie da się przemówić, jak ktoś jest w stanie wziąć to już jest przegrany i tyle.
  • Odpowiedz
Jak ktoś już ćpa to wiadomo, że się stoczy na dno. Wystarczy spróbować i taki człowiek jest skreślony

@fff112: przeciez mnostwo osob wyszlo z ćpania i żyje, pierwszy lepszy przykład: Misiek Koterski

@ChickenDriver2 nie interesują mnie jego podboje milosne, ale juz za samą jazde po ćpaniu i potrąceniu kobiety na pasach ten podczłowiek powinen sie usunąć już z tego swiata na zawsze, zanim kogoś zabije
  • Odpowiedz
@PodniebnyMurzyn: Z tego się nigdy nie wychodzi, zawsze się jest uzależnionym. Koterski był dnem i pasut też wszystko przegra. Szanse, że potem z tego wyjdzie jak koterski są nikłe.
  • Odpowiedz
@ChickenDriver2: przepraszam, ze ośmieliłem sie obrazić jakiegos podczłowieka, co jest nacpany 24/7, na tym livie ciaga nosem co 5 sekund i p------i jakies głupoty, a na tym livie slychac wyraźnie uderzenie, sam robercik mowi, ze ją potrącił "Dobra tam, j*bać. Spokojnie. Się nie wchodzi, influencer ma pierwszeństwo na przejściu. […] No potraciłem ją, ale wstała". Nawet sie nie zatrzymał, zeby spytac, czy cos sie stalo. Chyba też naćpany ogladales tego
  • Odpowiedz