Wpis z mikrobloga

@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Jak bym chciał platformę ze zlewaczałą moderacją i użytkownikami którzy ciągle piszą o tym jak to nienawidzą Muska i Trumpa oraz ile to mają zaimków to bym poszedł na reddita. Najlepsza była by platforma centrowa, ale takiej ze świecą szukać. Modki albo stają po jednej, albo po drugiej stronie.
  • Odpowiedz
  • 5
@andbatros piękne prawackie urojenia xD, właśnie do tego co teraz się dzieje na giełdzie wasze odklejenie doprowadziło

Małpa wybrana przez redneckie małpy ze spranymi lbami tik tokiem i twitterkiem, u nas konfederacja to to samo xD
  • Odpowiedz
@andbatros kurcze, mam poglady centrowe, bardzo daleko mi od LGBT woke i temu podobnych i jakos nie dostrzegam tego na Reddicie.
Moze to kwestia na jakie fora sie wchodzi?
No chyba, ze uwazasz, ze "lewak" to kazdy kto gardzi Konfa czy Trumpem.
  • Odpowiedz
@orgin246: Centryzm polega na tym ze masz swoje zdanie które nie jest skrajne. Godzisz sie na kompromis aborcyjny przykładowo. W kwestii imigrantów godzisz sie na przyjmowanie ich ale na bardzo określonych warunkach i po dokładnej weryfikacji a nie ze wpuszczamy wszystkich co stoją pod granicami bo sa biedni. I wpuszczamy ich w małych ilościach żeby zdążyli sie tu zaaklimatyzować. Bo inaczej będą tworzyć getta i się odcinać od ludzi. Centrysta
  • Odpowiedz
byly prawybory republikanskie i w nich tez wybierali malpiszona

@SmugglerFan: Bo tylko Trump miał realną szansę na wygraną u republikanów. Nie mieli żadnego znanego i lubianego polityka z mocną charyzmą który potrafił gadać. Z resztą podobnie jak demokraci. Kamala była nijaka. Biden gdyby nie demencja to miałby jeszcze szansę. Dlatego myślę ze to akt desperacji. Postawili na małpiszona pewniaka.
  • Odpowiedz