Wpis z mikrobloga

Ten film jest za długi, za nudny i robiony pod Oskary.

@WLADCA_MALP: Dałbym dwa plusy, gdybym mógł. Ten film spokojnie mógłby trwać dwie godziny, i nikt by raczej na tym wiele nie stracił. Poza tym już tak zupełnie subiektywnie, to zupełnie nie mogłem wejść w rytm filmu. Gdy już zaczynałem wciągać się w fabułę, dostawałem w ryj scenami pokroju masturbacji przez żonę. PO CO? Totalnie nie mogłem się zgrać z
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: Ja ostatnio oglądałem Cassandrę na netflixie, dałem się wrobić w oglądanie serialu (-_-) I naprawdę nie polecam. No chyba, że ktoś lubi klimaty toksycznej męskości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: Zgadzam się z tą recenzją. Totalnie nie rozumiem Oscarów ;) Też nie znalazłam nic ciekawego w tym filmie. Żadnej sympatii do bohaterów. Jak w polskim filmie...nuda i nic się nie dzieje ;)
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: w sumie o poziomie samych Oskarów świadczy fakt, że dzień po gali w mediach była cisza. Sam o nich dowiedziałem się przypadkiem dopiero wieczorem. Normalnie zawsze internet huczał po gali, czy to pozytywnie czy negatywnie ale zawsze coś. A tu cisza. Więcej rozgłosu miał chyba taki superbowl niż to.
  • Odpowiedz
  • 2
@mobutu2: Widziałem Gorge... i nawet przez pierwsze pół filmu pomyślałem że trafi na listę, ale druga połowa już mnie trochę znudziła. Mimo to można obejrzeć, bo o coś lepszego cięzko...
  • Odpowiedz
@Masuj: Chodziło o to, źe stracili drogie marmury w wyniku wypadku na kolei i latami sądzili się z ubezpieczalnią. Z tego powodu nie mieli pieniędzy na kontynuowanie budowy. Ale w tym samym momencie ciągnięty wątek, że co powiedzą o nim ludzie jak ktoś zginie z powodu budowy był absurdalny
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: oglądam filmy z poprzednich lat które pominąłem lub te lepsze które już oglądałem, ostatnie lata to straszna posłucha w ciekawym kinie
  • Odpowiedz