Wpis z mikrobloga

@Denaturovsky: Jego debiut nie był zbyt dobry moim zdaniem, dopiero jak wrócił po jakimś czasie to pokazał cały swój urok i były z nim śmieszne sytuacje.
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: Ludziom się nie spodobało że nitrokukła ma konkurencję, ja też Janka średnio lubiłem na początku ale Kartel Łosiów zdecydowanie rozwinął sympatię widzów względem nich. No i racja co do tego że Szkolna żyła dzięki osobom tacy jak widzowie
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: rodo i jego rodzina to była banda pasożytów wyłudzająca od miasta mieszkania a w jednym z nich zrobili sobie magazyn śmieci przez co sąsiedzi mieli problem z karaluchami i innym robactwem
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: Po debiucie Janka pojawiły się głosy, że to zwykły pijaczek i że jest zbyt spokojny na Szkolną, ale z czasem jego notowania wzrosły. Szczyt popularności osiągnął tworząc własne poduniwersum na Rzemieślniczej. Moim zdaniem już pierwszy film z jego udziałem był zabawny i od razu polubiłem tę postać.
Tabasco666 - @Denaturovsky: Po debiucie Janka pojawiły się głosy, że to zwykły pijacz...
  • Odpowiedz
@Denaturovsky: zawsze o tym wspominalem, ze jankiem rodo wszyscy gardzili. Nikt go nie lubil dopoki byl na szkolnej, bo strasznie meczyl bule. Jedyny szacunek jaki dostawal to byl na zasadzie denerwowania majora i straszenia go, ze janek zajmie jego wersalke (pamietny moment jak jajor sie poplakal, gdy donejtami podpuszczali knura, ze ma wyrzucic jajora a wziac janka).
Z rodo duzo zmienila sytuacja, gdy wzial go pod skrzydla us17 i postawil
  • Odpowiedz