Wpis z mikrobloga

@KOLEGAMAMY: Nie jest to gra dla każdego, ale ja lubię. Widoki i fabuła mnie wciągnęły, a sama rozgrywka jest też przyjemna. No i idealnie spasowane utwory muzyczne podnoszą satysfakcję z gry.
  • Odpowiedz
  • 8
@KOLEGAMAMY Na pierwszy rzut oka wydaje się zwykłym symulatorem kuriera. Idź z punktu A do B i dostarcz paczkę. To prawda. Tylko, że droga pomiędzy punktami nie jest taka prosta. Trasę trzeba zaplanować. Musisz wziąć pod uwagę ukształtowanie terenu. Różnorakie przeszkody, których ci nie wymienię, bo nie chce ci psuć zabawy. Najlepiej odkryć to samemu.

I to wszystko polane światem przedstawionym, który jest majstersztykem geniuszu Kojimy.

Gra jest specyficzna i trzeba
  • Odpowiedz
@PROponujek: to co widzę
- zdecydowali się pokazać faktyczne zmiany w grze jak i w grafice
- zdecydowanie mniej japoński niż teaser (karabin gitara elektryczna, chryste panie), bardziej celują w zachodniego odbiorcę tym filmem
- dokowanie na wynurzonym, spojler, ale może będziemy mieć własne walki godzilli albo gun dam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PROponujek: jeszcze mnie ciekawi jak załątwią sprawę z bobasem poza pojemnikiem. O ile upadki można jeszcze "zanimować" że się specjalnie wywraca tak aby mu krzywdy nie zrobić, tak jestem ciekaw jak rozwiąża sprawę z przyjmowaniem headshotów xD
  • Odpowiedz