Aktywne Wpisy

Moseva +37
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Do bardzo skromnej listy odwiedzonych przeze mnie stolic dołącza Wilno.
Co zobaczyłam? Kilka religijnych miejsc (jest ich tutaj bardzo dużo), basztę, miejsca związane z Adamem Mickiewiczem, np. pomieszczenie w którym rzekomo narodził się Konrad z Dziadów oraz przeszłam się wzdłuż wielu straganów na trwających obecnie Kaziukach.
Czy wróciłabym do Wilna? Raczej nie. Nie zachwyciło mnie to miasto, chociaż wieczorem naprawdę ma swój klimat kiedy świecą się wszystkie lampki, ognie.
No i Kaziuki- tłumy ludzi, niewiele dało się zobaczyć w godzinach szczytu, dopiero wieczorem zwolniło się trochę miejsca, aby w miarę spacerować i oglądać wystawy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niemniej jednak z wyjazdu jestem bardzo zadowolona, tym bardziej że spotkałam wspaniałych muzyków- grupkę młodych chłopków, którzy na ulicy grali taką dosyć folklorystyczną muzykę i robili to czadowo! ʕ•ᴥ•ʔ Zatrzymałam się na dłużej i wrzuciłam im pieniążka.
#podrozujzwykopem #podroze #litwa #wilno
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file9125295832834440589
Pobierz