Spokojnie panowie, pytałem jednego pułkownika, i jest tak:
Gdy dostaniecie wezwanie, po stawieniu się musicie zadeklarować co następuje:
- Jestem prawakiem. To nie nasza wojna. Nie trzeba trzymać kciuków za Ukrainę. bo nie potrzebujemy jej jako bufora. Polska jest w NATO, i wielka Ameryka i pan Trump nas obroni.
Wtedy dostaniecie przydział na kuchnię, do obieranie ziemniaków.
Jeśli posiadanie konta bankowego i numeru PESEL pomogą im w czym mnie znalezc w miejscu w którym nie jestem zameldowany i nigdzie tego adresu nie podawałem to powodzenia życzę.
@adam-buksa96: Płacisz czynsz za mieszkanie przelewem? Wypłate masz przelewem? To wiadomo gdzie mieszkasz i pracujesz. To w praktyce współczesny adres zameldowania. Gdzie jest potrzeba jest i sposób. Wezwanie dostaniesz osobiście dostarczone właśnie tam.
Wezwanie dostaniesz osobiście dostarczone właśnie tam.
@Miii_Kiii: to dopiero jak wyczerpią im się ludzie przyporządkowani do wcr po adresie zameldowania. Armia ma prawo korzystać z wszystkich możliwych rejestrów, ale zanim będzie musiała korzystać z innych niż swój to trochę czasu minie
Spokojnie panowie, pytałem jednego pułkownika, i jest tak:
Gdy dostaniecie wezwanie, po stawieniu się musicie zadeklarować co następuje:
- Jestem prawakiem. To nie nasza wojna. Nie trzeba trzymać kciuków za Ukrainę. bo nie potrzebujemy jej jako bufora. Polska jest w NATO, i wielka Ameryka i pan Trump nas obroni.
Wtedy dostaniecie przydział na kuchnię, do obieranie ziemniaków.
skopiujcie sobie ten tekst do schowka w razie wu
#polska #obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojsko #ukraina #rosja #wojna #bekazkonfederacji #bekazprawakow #trump #elonmusk
źródło: z29532390AMP,Zolnierze-ukrainscy-siedza-w-okopie-pod-rosyjskim-
Pobierzhttps://www.gov.pl/web/gov/obowiazek-meldunkowy
Jeśli posiadanie konta bankowego i numeru PESEL pomogą im w czym mnie znalezc w miejscu w którym nie jestem zameldowany i nigdzie tego adresu nie podawałem to powodzenia życzę.
@adam-buksa96: Płacisz czynsz za mieszkanie przelewem? Wypłate masz przelewem? To wiadomo gdzie mieszkasz i pracujesz. To w praktyce współczesny adres zameldowania. Gdzie jest potrzeba jest i sposób. Wezwanie dostaniesz osobiście dostarczone właśnie tam.
@adam-buksa96: Dostaniesz, nie bój się mięczaku. Ale spokojnie, jako dziewczynka dostaniesz przydział do Joy Division!
Komentarz usunięty przez moderatora
@Miii_Kiii: to dopiero jak wyczerpią im się ludzie przyporządkowani do wcr po adresie zameldowania. Armia ma prawo korzystać z wszystkich możliwych rejestrów, ale zanim będzie musiała korzystać z innych niż swój to trochę czasu minie