Wpis z mikrobloga

@greedy_critic ? Ale ona sie zachowuje jak jej wlasna matka. Pospotykaj sie z ludzmi dluzej irl, to zrozumiesz, ze najlepszym facetem jest syn samotnej matki, najlepiej jak ma starsza siostre, a najlepsza dziewczyna corka rodzicow, ktorzy sie kochaja i traktuja normalnie. Zawsze patrz na rodzicow, bez wzgledu na gatunek. ( )
  • Odpowiedz
@greedy_critic: Moja matka mi robiła kanapeczki do szkoły, rano herbatkę przynosiła do łóżka. Po powrocie obiadek. A moja kobieta jest tak leniwa, że nawet nie potrafi wybrać w aplikacji żarcia do zamówienia i mówi żebym ja zamówił.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan a czego moze wymagac wiecej babeczka po 35 rż.? Poza doroslym zachowaniem? Skad te rozwody? Wiekszosc kobiet czuje sie pozostawiona sama z problemami albo wykonczona po tlumaczeniu i pokazywaniu wszystkiego palcem.
  • Odpowiedz
@vanbiiren: Nie. Te statystyki pokazują niuans, że z kobietami jest coś mocno nie tak i nic więcej. Lesby są praktycznie niezdolne do trwałego związku, gdy geje żyją ze sobą bardzo dobrze i stabilnie.

Masz rację z tym, że głupie baby potrafią niszczyć życie swoje, męża, rodziny i oczywiście dziecka w imię "stawiania na siebie", czego w sumie nikt jeszcze nie odkrył, czym to w ogóle jest. Ostatecznie taka stara dzieciata
  • Odpowiedz