Wpis z mikrobloga

ale mam nadzieję, że prędzej czy później sumienie go dopadnie i będzie męczyć do końca życia

@przemytni-azbestu: to dobre, tacy menele z czerwonymi mordami typu 3 promile we krwi nie są zdolni to jakichkolwiek wyższych uczuć, przecież nie zapominaj że aron jest kawalerem orderu 207
  • Odpowiedz
@przemytni-azbestu: śmieszy mnie wiara w to że ludzie bez sumienia przejawią w przyszłości jakieś głębsze zastanowienie nad swoim zachowaniem. Tylko dobrzy ludzie zastanawiają się co zrobili źle i ich to męczy. Takie mendy będą się martwić tylko utratą dochodu. Niestety musisz pojąć że świat nie jest sprawiedliwy i większość ludzi nie ponosi kary.
  • Odpowiedz
@przemytni-azbestu: ja od siebie chcialbym przypomniec, ze gdyby nie ten pies, to caly interes stradka by nie istnial. bez statywu trzymajacego kamere nie ma filmu, bez filmu nie ma zarobku. chlop jest tak samo winny jak zaburzency z gor.
  • Odpowiedz
@przemytni-azbestu: on doskonale wiedział tym bardziej że kiedyś pisałam z nim wiadomości prywatne i mówiłam cały czas, że konon wymaga kompleksowych badań i leczenia, te wiadomości zaczęły przybierać na sile i musiałam go zablokować i usunęłam te wiadomości i dziś żałuje że usunęłam
  • Odpowiedz