Aktywne Wpisy

Momento83 +942
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mickpl +210
Powiedziałby ktoś, że zapowiedź Kauflanda, że wchodzi w deweloperkę, a planują to robić w ten sposób, że na dachu marketów będą lokowane mieszkania pod najem - to żart. A to prawda, dokładnie to ogłosili.
Lidl ogłosił wejście w deweloperkę 2 tygodnie temu.
To czekamy jeszcze na ruch Dino i Biedronki.
#nieruchomosci
Lidl ogłosił wejście w deweloperkę 2 tygodnie temu.
To czekamy jeszcze na ruch Dino i Biedronki.
#nieruchomosci
źródło: image
Pobierz@sqrvol: ogólnie na Tesli jestem 325k do przodu. Chciałbym, żeby więcej osób niszczyło mi w ten sposób majątek.
Jestem długoterminowym inwestorem od 2019 roku i nadal uważam, że Tesla ma ogromny potencjał i ani nie myślę, by wysiadać z niej w przede dniu rozwiązania autonomii i rewolucji robotów
transgenic mice
, bo myśleli, że polega to na zmianie płci myszy. faktycznie szalona metoda.Elon powtarzał wielokrotnie, że jeżeli okazjonalnie czegoś z powrotem nie dodajesz, to znaczy, że usuwanie było zbyt mało agresywne w pierwszym momencie.
Dlatego, działania DOGE są na widoku publicznym -
@anonimowy_programista: sęk w tym, że nie zaoszczędził, a debunk tego był dobry. Tu bym sie zastanowił na ile Tesla to Musk.
@Filipterka25
Wszytkie jego firmy to 100% on, Elon podejmuje wszystkie decyzje, projektuje samodzielnie rakiety, roboty i samochody.
@przegro_pisarz: próbowałem. Nie mam dobrych skili menadżerskich.
Bardzo cenię Twoję wpisy i to jedna z nielicznych rzeczy dla których zostałem na tym portalu. Dzięki za Twój wkład w de facto moją edukację i wiedzę :)
PS - podziwiam Twoją wytrwałość w walce z amebami umysłowymi, serio
@anonimowy_programista: tam jest napisane estimated savings
dodatkowo to mnie r---------a na tej
To że inne firmy nie potrafią tego zrealizować, to nie jego wina. Nic dziwnego w sumie. Ludzie do tej pory twierdzą że to niemożliwe. Z drugiej strony jest masę rzeczy które firmy Elona pokazały, że są możliwe...