Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Afrobiker: "Nieźle się tam bawili ()" Wrzuciłeś artykuł do translatora, wkleiłeś tutaj, ale chyba nie zrozumiałeś kto czym się bawił. Zagadkę rozwiązuje słowo "transgenic"
  • Odpowiedz
@MYexodus zabawa w semantykę straciła sens po dotarciu do źródła tych rewelacji ale baw się dalej ja widzę jak na dłoni cel tych badań ¯_(ツ)_/¯

Jak chcesz to mogę to wrzucić w oryginale i tam się będziesz bawił w semantykę kręcąc fikołki do rana ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Kemo: transgenic to oznacza transgenetyczne, transgender to nawet nie wiem czy takie słowo istnieje bo powinno być w tym kontekście transsexual. W skrócie chodzi o to że mieszany jest termin w tym wpisie białego domu transgenic z transgender nawzajem i to nie ma zupełnie sensu. Ktoś kto pisał ten wpis najprawdopodobniej nie rozumie co to jest transgenic i dla tej osoby wszystko co ma "trans" w nazwie musi oznaczać zmianę
  • Odpowiedz
@MYexodus: Jedyne co może mi się nie podobać to chęć ludzi do okaleczania się, ostatecznie nie leczymy ludzi z Body Integrity Dysphoria przez ucinanie im kończyn. Jednak jeśli już "korekty płci" są prowadzone to takie badania są potrzebne

Kłamstwem jest też, że "trans myszy" nie istnieją i jest to nierozumienie słowa "transgenic". Okazuje się, że jednak trans myszy są. Zamiast kłamać, chyba lepiej już by było na starcie skupienie się
  • Odpowiedz